Kisbabám óránként söt 10 percenként fent van éjjel mit tegyek van még valakinek hasonló problémája mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Próbáltam homeós szereket ,vacsira tejpépet(nem kell neki)nurofent,foginygélt,espumisant,mindent!!napközben tök jól elvan ,anyatejes 6 hós.napközben kap már egy kis gyümölcsöt-is.Szerintetek hova forduljak segitségért már nem birom zakatol a fejem egy-két órát alszok csak éjjel!!2014. szept. 15. 07:57
1/37 A kérdező kommentje:
ja és napközben tök jól elvan nem sir!!ha a foga jönne akkor gondolom nappal is észre lehetne venni hogy nyügös...
2014. szept. 15. 08:02
2/37 anonim válasza:
Biztos nem éhes? Nekem se sírt nappal, viszont éjszaka ordítás volt, aztán kiderült, hogy nem elég a tejem.
3/37 anonim válasza:
Nem tudok segíteni. :( Az enyém ( a harmadik) napközben is nyafis volt, tejem volt elég. Nem jöttem rá, csak ki kellett várnom. Brutál, tudom. Sajnálom.
4/37 A kérdező kommentje:
de sajnos nem fogad el tápszert se tejpépet!akkor éjjel ha felkel mit adjak neki?????
2014. szept. 15. 08:27
5/37 A kérdező kommentje:
egyébként hogy derült ki hogy éjjel nem elég a tejed?mit adtál neki éjjel?azért gondolom hogy elég a tejem mert ha az egyikböl szopik a másikból spriccel!azt mondta a védönö hogy ez azt jelenti brutál sok a tejem...
2014. szept. 15. 08:29
6/37 anonim válasza:
Az én lányom ugyanez, nappal vidám, az éjjel egy pokol kb. egy hónapja (a héten lesz 7 hónapos, kb. 1,5 hónapos kora óta átaludta az éjszakát). Szintén anyatejes, nem fogad el semmi mást. Nálunk tutira a fogacskája bántja, egy már kint van, azzal is keservesen megszenvedett, most jön a párja. Nem lehet, hogy mégis a foga az? Nem rágcsálja a fogínyét? Nurofentől se jobb a helyzet?
7/37 anonim válasza:
Együtt alusztok? Igazából nekünk olyan 8 hónapos kora körül volt a legrosszabb a helyzet. A lakás minden pontján aludtunk, fényben, fény nélkül, zenével, zene nélkül, golyócskákkal stb. Á, az én időmben még nem volt elérhető az Osanit golyócska. De nagyon dicsérik, azon már túl vagy?
8/37 anonim válasza:
6-os vagyok. helyesen: nem rágcsálja az ajkait? Az enyém mintha "rágózna". És nappal ő is teljesen boldog...
Kitartás, csak elmúlik ez is!
9/37 anonim válasza:
egyes vagyok.
Nem biztos, hogy a tejjel van a baj, de gyanús. Nem tudod este lefejni, megnézni, hogy hány gramm tejed van? Sajnos nem minden baba fogadja el a tápszert. Több fajtát kipróbáltál? Lehet, hogy csak egy kis pótlás kell neki. Megértem a tanácstalanságod, mert ez tényleg lehet hasfájás, éhség vagy fogfájás.
10/37 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha tényleg így jön a tejed, akkor nem a kajával van a baj. Ha a foga, akkor meg sajnos tűrni és várni kell. Vigasztaljon a tudat, hogy neki milyen rossz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!