Kisbabám óránként söt 10 percenként fent van éjjel mit tegyek van még valakinek hasonló problémája mit csináltatok?
15-ös vagyok. Keveset alszom, nagyon. Mert ha ébred szopizni, utána van, hogy fél óránként még felkel, felsír, és akkor az ágyában nyugtatom, simogatom.
Szóval 3 órácskát alszom egy rossz éjjel, azt is megszakításokkal. Neki a pocija is fáj, tuti, mert tekereg és pukizni akar.
Nappal sem igazán alszik, szóval zombi vagyok. Anyu ha tud jön, férjem is elviszi sétálni, de azért nem igen, mondhatni egy héten egyszer tudok aludni egy órát napközben. :(
De azt nem tudom megérteni, hogy a babát miért nem etetik azok, akik látják, hogy nyugtalan, éhes, nem elég neki a szoptatás.
Kérdező, írtad, hogy nem eszi meg a tápszert. Próbálj neki adni tejpépet alma-banán pürével, üvegessel keverve pl.
6 hónapos babának már azért egyébként is el kellene kezdenie enni, mert képes rá, hogy megeméssze az ételt is és az anyatejben már nem elég a tápanyag kizárólagos etetésre. Írkálhatnak erre akármit, egy 6 hónapos tud fogni, kinlzi a szádból az ételt, rágcsál, készül az evésre.
Szerintem a babának ez a baja és ezt nem lehet homeos szerekkel megoldani.
Én azt csináltam, hogy etettem a babám, addig kerestem a tápszert, ameddig láttam, hogy fáj tőle a hasa, nem a megfelelővel pótolok. Nem volt elég a tejem és nem volt elég tápláló neki, mert lassan nőtt, de nőtt, éhes volt, nyűgös volt és én is zaklatott. 3 hónapos korától végigalussza az éjszakát és ehhez napi egy tápszeres kiegészítés kellett, semmi más.
Ne haragudj, ha ezzel nem pont a kérdésedre válaszoltam, nem olvastam végig az összes választ, nem tudom miket próbáltál eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!