Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mikor értik meg, hogy ők sokkal könnyebb helyzetben vannak?
ha lány vagy, mi történik veled?
Leszólitanak az utcán, társkeresőn kapsz napi 10 levelet, szal nagyon sok pozitiv jön be. Ettől persze jó kisugárzásotok lesz.
És mit mondtok? Hülye balf.asz pasik, nincs önbizalmuk a lányokhoz, nincs kisugárzásuk. De önbizalom, és kisugárzása nem annak lesz, akinek lesz MIRE?
Nektek sokkal könnyebb, de hiába vagy akár top pasi is, nekünk nem irnak társkeresőn, nem szólitanak le az utcán. Igy hogy is legyünk magabiztosak? Egymásután 3 pofáraesés, hümm, igy nehéz emelt fővel, kisugárzóan menni az utcán. Mindig, minden szép lánynak 20 évesen 1000 ismerőse van. Egy rondább pasinak? Nem is igazoljátok vissza.
Ezen picit el tudtok gondolkodni?
Hát nem tudom. Attól, hogy befütyül pár ember az utcán, még nincs kevesebb munkám. Attól, hogy szórakozóhelyen lenne jelentkező az edényeim otthon nem mossák el magukat, vagy a rántott hús se rántja ki magát.
Attól, hogy pár pasi ágyba vinne mert nőnek születtem nem ég könnyebben a zsír ha kocogok.
Nem tudom megérteni azokat az embereket akik az öncsecsülésüket az ismerkedési ill. külsejükre vonatkozó visszacsatolásra építik. Komolyan, nincs az ilyennek családja, barátai, tanulmányi, munka, sport eredménye?
Párkeresésbe lehet egy nő könnyebb helyzetben van, egy bizonyos korosztály, node más területeken meg hátrányba. Én őszintén az alkalmi felkéréseket se tudtam soha értékelni. Kapcsolatba van nálam szex szerelemmel és nem érdekel nem szempont vagy pozitív dolog hány pasi fektetne meg. Ennek számítania kéne?
Nagyon érdekelne, hogy az egyéjszakást a pasik többsége a szexért akarja vagy inkább az számít, hogy a többi pasinak bizonyítsa vele a férfiasságát? Csakmert én inkább az utóbbit szűröm le a haveri beszélgetésekből.
52-es.
"Nem tudom megérteni azokat az embereket akik az öncsecsülésüket az ismerkedési ill. külsejükre vonatkozó visszacsatolásra építik. Komolyan, nincs az ilyennek családja, barátai, tanulmányi, munka, sport eredménye?"
Nem tudod? Nincs családom. Se saját de az anyámat és az apámat sem ismerem. Barátok nagyon kevesen vannak. Nem tanulok dolgozom. Napi 12 órát ebbe nem fér bele a sport. Mert ha megmozgatok 12 tonnát és megpakolok négy autót azért elfáradok.
"Nagyon érdekelne, hogy az egyéjszakást a pasik többsége a szexért akarja vagy inkább az számít, hogy a többi pasinak bizonyítsa vele a férfiasságát? Csakmert én inkább az utóbbit szűröm le a haveri beszélgetésekből."
Nem azért akarok egy nőt hanem mert már unom a kur.át fizetni. Ha több lenne belőle annak is örülnék. De nagyon jó lenne ha hébe hóba egy nővel szexelni. Tudod csak ezért!
Kérdező, elég merészen egy kalap alá veszel minden nőt úgy, hogy az összes nőnek csak a töredékét ismered. Én bunkóságnak tartom úgy ítélkezni és feltételezni valakiről dolgokat, akit nem ismerünk, és nem tudjuk, milyen ember. Könnyelműen állítod itt, hogy ha valaki nőnemű, simán odaadná magát egy feltételezésed szerinti jó pasinak, még ha idegenek is egymásnak. Szivi, azért legyél tisztában vele, hogy az élet nem amerikai romantikus vígjáték, és nem minden nőnek ugyanaz tetszik, nagyon sokfélék vagyunk és sokfélék a vágyaink, igen, vannak könnyűvérű nők, de sok nő van, aki nem ilyen, aki tartós kapcsolatra vágyik, akinek nem csak a testiség kell egy kapcsolatban (bár az is fontos, ha nem tettél szűzességi fogadalmat, és nem vagy olyan szésőséges, hogy a szex csak gyereknemzésre való). Van, aki nekem bejön, más nőnek nem, és fordítva.
Én általános iskolában pattanásos voltam, fogszabályzóm volt és szemüveges lettem, gúnyoltak, középiskolás koromra eléggé zárkózott lettem, már falat emeltem magam köré, hogy ne bántsanak. A szüleim nem szívesen engedtek sehova, nagyon rövid pórázon fogtak. Főiskolán kicsit javult a helyzet, de akkor sem ugrottam fejest mindenbe. 30 éves vagyok, de soha nem volt futó kalandom, mert nem vágyom rá, pedig bepróbálkoztak. Nekem tartós kapcsolat kell, és fontos, hogy kölcsönösen egymást akarjuk, hogy mindketten önálló egész emberek legyünk önmagunkban is, és egyenrangú felek legyünk egy kapcsolatban, és egyikünk se legyen elnyomva, a nyitott kapcsolatot meg nem preferálom.
Tudod, van egy jó mondás: Több legyet lehet fogni egy kanál mézzel, mint egy hordó ecettel.
"Nem azért akarok egy nőt hanem mert már unom a kur.át fizetni."
Egy barátnőt fenntartani sokkal többe kerül.
57-es
De talán többet tudnék vele szexelni!
56:
igen, mindenkinek más tetszik.
Akkor miért van az, hogy ha egy pasi kitesz magáról BÁRMILYEN képet, azonnal 80 like-ot kap, 70-et lányoktól?
de akkor nézd meg ezt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
elég csak a kérdést végigolvasnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!