Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mikor értik meg, hogy ők sokkal könnyebb helyzetben vannak?
ha lány vagy, mi történik veled?
Leszólitanak az utcán, társkeresőn kapsz napi 10 levelet, szal nagyon sok pozitiv jön be. Ettől persze jó kisugárzásotok lesz.
És mit mondtok? Hülye balf.asz pasik, nincs önbizalmuk a lányokhoz, nincs kisugárzásuk. De önbizalom, és kisugárzása nem annak lesz, akinek lesz MIRE?
Nektek sokkal könnyebb, de hiába vagy akár top pasi is, nekünk nem irnak társkeresőn, nem szólitanak le az utcán. Igy hogy is legyünk magabiztosak? Egymásután 3 pofáraesés, hümm, igy nehéz emelt fővel, kisugárzóan menni az utcán. Mindig, minden szép lánynak 20 évesen 1000 ismerőse van. Egy rondább pasinak? Nem is igazoljátok vissza.
Ezen picit el tudtok gondolkodni?
"Egyre szanalmasabbak vagytok, de tenyleg...
Hal'istennek, hogy az ilyennek, mint ti nincs parkapcsolata!"
elmondom mégegyszer, hátha megérted, egy másik példával:
iskolában a jótanuló leugatja az átlagos képességűeket, hogy "csak tanulni kell, te idióta" - miközben ő elfeledkezik arról, hogy ő csak fogékony aggyal SZÜLETETT, neki sokkal könnyebb dolga van a tanulásban!
"Mindig, minden szép lánynak 20 évesen 1000 ismerőse van. Egy rondább pasinak? Nem is igazoljátok vissza. "
Te is csak a top10.es csajokról írsz, de az átlagos v kevésbé szép lányokkal nem ez a helyzet. Ők hozzátok hasonló helyzetben vannak, velük mégsem foglalkozik senki. Vajon miért? Ja, mert titeket sem érdekelnek, mivel nem top10-esek? Akkor mit csodálkoztok, hogy titeket sem vesznek észre fordított esetben?
Eloszor azt irod, hogy a top pasiknak nincs onbizalmuk, mert nem kapnak visszajelzest, aztan meg jossz egy pledaval, hogy ott van a 20 eves serult ismerosod. Eloszor is, a top pasik kapnak visszajelzest. Legalabbis tolem igen, ha nem is szoban, de viselkedessel, kacerkodassal mindenkepp jelezni szoktam, hogy jol nez ki, bejon. Masreszt a 20 eves serult baratod valoszinuleg 20 eves lanyoknal probalkozik, akik meg nincsenek olyan szinten agyilag, hogy mellekesnek tekintsek azt, hogy valakinek ilyen jellegu problemaja van. En 30 leszek, engem mar nem zavar, nalam mar nem kizaro ok, ha valaki ilyen modon serult, mert en mar nem a tokeletessegre megyek, nem villogni akarok a pasival, mint egy 20 eves.
Utolso mondatod "nem is igazoljatok vissza" - ez pontosan mit jelent? Ha nem ismerem, nyilvan nem fogom visszaigazolni akkor se, ha egy adonisz. Ha ismerem, akkor meg visszaigazolom, akarhogy nez ki. Pl a napokban bejelolt egy volt osztalytarsam, akinek a csaladjaban valami fejlodesi rendellenesseg oroklodik es nagyon fura az arcuk. Szinte ijeszto. Torz. De visszaigazoltam, mert banja a ------, hogy hogy nez ki, ismerem, kedvelem. Akkor mi itt a kerdes? Ja, hogy nezzuk el, hogy balf...kodtok! Engem nem erdekel. Aki tutyimutyi, az hidegen hagy. En nem fogok koslatni senki utan. Amelyik fiu akar tolem valamit, az vagy odajon hozzam, vagy teszek ra. Erosebb kutya b....
50-es.
" Ja, hogy nezzuk el, hogy balf...kodtok! Engem nem erdekel. Aki tutyimutyi, az hidegen hagy. En nem fogok koslatni senki utan. Amelyik fiu akar tolem valamit, az vagy odajon hozzam, vagy teszek ra. Erosebb kutya b...."
Én nem balf...kodok és nem vagyok tutyimutyi. Nem kell koslatnod senki után. Én idejövök hozzád. Én akarok az erősebb kutya lenni és ba..ni akarok! Én itt vagyok! Ismerkedünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!