Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
82/120 anonim válasza:
na jó ^^
kösz a beszélgetést :D
lépek, mert holnap suli :S
de előtte még jót röhögök xDDDDD
83/120 anonim válasza:
Jha bocsi :D Csak arra gondoltam mint PL egyik osztálytársam csinálta hogy 7.ben farsangi diszkóban beállt a bordás fal közé mindenki táncolt őmeg olvasott xD Ilyenekre gondoltam :P ésbocsi :D
84/120 anonim válasza:
Mi az úristen ez itt? Chatszoba? Irgumburgom, mérges leszek!
*fenét, inkább fuldoklok a röhögéstől :D
Kérdezőnek: Ez a fajta kérdés úgy nagyjából kétszázszor van már feltéve, gyakorlatilag minden elképzelhető mérttel. Keress vissza egy kicsit könyörgöm, és olvasd el a válaszokat. Megsúgom: a leggyakoribb az, hogy nem a méret az elsődleges, hanem az hogy tudd használni. Szóval nyugi.
Na, akkor vissza a chateléshez. ;D
85/120 anonim válasza:
Köszönjük az engedélyt parancsnok :D
86/120 anonim válasza:
De menők vagyunk már. 9. oldal :D
87/120 anonim válasza:
Na re. 21/N :D Lemaradtam valamiről?
88/120 anonim válasza:
Hiányoltalak :P Nemvolt semi különös. Én megyek lassan szerintem :D amúgy : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__69..
90/120 anonim válasza:
Már kezdek kifogyni a hülyeségekből :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!