Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
41/120 anonim válasza:
én 20F aki a májkrémet mondta
42/120 anonim válasza:
És a buszon 25 perc alatt akarod megírni a gimis házit? Anno amikor még gimibe jártam, mindig boldogítottak a rengeteg házival, nem volt rá elég 25 perc.
44/120 anonim válasza:
ezért van a 0. osztály, mert ott nincs annyi házi :D
45/120 anonim válasza:
0. osztály? 5 éves gimibe jársz?
46/120 anonim válasza:
Aham :D . Basszus mentem ki WC-re és belementem az ajtóba xD
47/120 anonim válasza:
Akkor púpos fejjel mész holnap iskolába :D Egyszer egyik osztálytársam is így járt, de ő egy villanykarónak ment neki reggel.
48/120 anonim válasza:
de most komolyan milyen magas vagy???
ha 230 cm akkor a 40 centis fütyi is kicsiXDXD
ha meg 120 centis vagy a 13 cmsel a tarkód is megvakarhatod!!!!!!!!!
49/120 anonim válasza:
Majd le jegelem :D Meg most a lila úgyis bejön a barátnőmnek :D
50/120 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy a fejeden is tetszeni fog neki a lila folt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!