Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
51/120 anonim válasza:
Akkor marad a fagyott borsó :D Meg inkább az ajtótól legyen mint tőle :P
52/120 anonim válasza:
Hát, biztos vagyok benne, hogy nem vágna annyira fejbe téged, hogy lila folt keletkezzen, bár ha a kérdést te írtad volna ki, akkor szó mi szó, megérdemelnéd :D
53/120 anonim válasza:
ha nagyon tetszik neki, menj neki még egyszer :D
egyébként x'D
a 'ne nézz rá' válasz nagyon kikészített x'D gyáh. sírok x'D
54/120 anonim válasza:
Ez a ne nézz rá látom sok embernek tetszett, az előbb is röhögtem rajta egy nagyot :D:D :D:D:D Hülyének fognak nézni a szomszédok :D
56/120 anonim válasza:
Most már azért se megyek neki :D Hát én nem írnék ilyen kérdést. Ha kicsi is lenne :P :$ akkor se érdekelne, az lényeg hogy tetszen a páromnak :D
57/120 anonim válasza:
A másik ami így meg tud nevettetni, az a "búza" :DDDDDDDDDDD
58/120 anonim válasza:
kérdező majd ha nem kapsz rá választ egy ideig, emeld majd ki a kérdést!
59/120 anonim válasza:
és mi lenne ha nem tetszene neki? :D
60/120 anonim válasza:
Nem kell aggódni az átlagos női hüvely 8-10 cm hosszú 2cm átmérőjű, szóval nem fog lötyögni benne, nem kell aggódni emiatt. Legalább valaki felvállalja a valós méreteit. Amúgy az átlag méret olyan 15-16 cm körül van szóval, ez belefér az átlagba. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!