Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13cmes 4cm vastag farok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?

Figyelt kérdés
kort irjatok
2010. febr. 28. 21:53
 71/120 anonim ***** válasza:
* teszkós a mozzarella
2010. febr. 28. 22:51
 72/120 anonim ***** válasza:

Levelezni jó dolog :)

ezt meg egy 15 éves mondja :$

73/120 anonim ***** válasza:
Szó se róla, de én tényleg nagyon komoly természetű nő vagyok, de ha elkap a röhögőgörcs :D:D Dehát ilyet nem lehet kibírni :D:D:D Egyszer az egyik barátom is azt mondta, hogy azért kedveli a társaságom, mert nagyon komoly érett gondolkodásom van, de marha jókat lehet velem nevetni, nem fújjogok, mint a többiek :D
 74/120 anonim ***** válasza:
Bölcs egy barátod volt/van :D Amikor nem kell akkor ne legyünk komolyak, én mindig hülye vagyok és mindig jókedvre derítek valamit, de tudok komoly is lenni ha muszály ( meg a templomban karácsonykor ) :P
2010. febr. 28. 22:53
 75/120 anonim ***** válasza:

Tök jól megsokszoroztuk itt az oldalszámot ^^

a kérdező kérdésétől eltérve :D

holnap örül majd a fejének x'D

wheheheh :P

2010. febr. 28. 22:54
 76/120 anonim ***** válasza:
*mindenkit ( valamit helyett )
 77/120 anonim ***** válasza:
Tényleg bölcs, iszonyú komoly ember ő is, de hülyeségben nem ismer határokat :D Egyébként tényleg szükség van rá néha, elég sok feszültséget okoz a munka és az iskola, jó érzés néha jól kiröhögni magad, már elnézést a kérdezőtől :D:D:D
 78/120 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ennek örül :D:D:D Gyakorlatilag 2 normális választ kapott, mindenki más csak röhögött a "ne nézz rá" válaszon :D:D:D
2010. febr. 28. 22:55
 79/120 anonim ***** válasza:

Főleg egy nehéz nap után.

leülni olvasni ilyen kérdéseket :DD

vagy jót nevetni valakivel *.*

fantasztikus ^^

2010. febr. 28. 22:56
 80/120 anonim ***** válasza:
Szerintem az a rossz ha valaki mindig komoly. És sokkal jobban ki lehet jönni egy olyan emberrel aki hülyéskedik :D. Meg sokkal jobb lesz arra vissza emlékezni hogy mennyit hülyéskedtünk a helyett hogy egész nap csak olvastam bulizás helyett :D
2010. febr. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!