Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
72/120 anonim válasza:
Levelezni jó dolog :)
ezt meg egy 15 éves mondja :$
73/120 anonim válasza:
Szó se róla, de én tényleg nagyon komoly természetű nő vagyok, de ha elkap a röhögőgörcs :D:D Dehát ilyet nem lehet kibírni :D:D:D Egyszer az egyik barátom is azt mondta, hogy azért kedveli a társaságom, mert nagyon komoly érett gondolkodásom van, de marha jókat lehet velem nevetni, nem fújjogok, mint a többiek :D
74/120 anonim válasza:
Bölcs egy barátod volt/van :D Amikor nem kell akkor ne legyünk komolyak, én mindig hülye vagyok és mindig jókedvre derítek valamit, de tudok komoly is lenni ha muszály ( meg a templomban karácsonykor ) :P
75/120 anonim válasza:
Tök jól megsokszoroztuk itt az oldalszámot ^^
a kérdező kérdésétől eltérve :D
holnap örül majd a fejének x'D
wheheheh :P
76/120 anonim válasza:
*mindenkit ( valamit helyett )
77/120 anonim válasza:
Tényleg bölcs, iszonyú komoly ember ő is, de hülyeségben nem ismer határokat :D Egyébként tényleg szükség van rá néha, elég sok feszültséget okoz a munka és az iskola, jó érzés néha jól kiröhögni magad, már elnézést a kérdezőtől :D:D:D
78/120 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennek örül :D:D:D Gyakorlatilag 2 normális választ kapott, mindenki más csak röhögött a "ne nézz rá" válaszon :D:D:D
79/120 anonim válasza:
Főleg egy nehéz nap után.
leülni olvasni ilyen kérdéseket :DD
vagy jót nevetni valakivel *.*
fantasztikus ^^
80/120 anonim válasza:
Szerintem az a rossz ha valaki mindig komoly. És sokkal jobban ki lehet jönni egy olyan emberrel aki hülyéskedik :D. Meg sokkal jobb lesz arra vissza emlékezni hogy mennyit hülyéskedtünk a helyett hogy egész nap csak olvastam bulizás helyett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!