Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az ideális pénisz méret? Mi számít már kicsinek? Kicsi pénisszel ki lehet elégíteni nőt?
Nincs ideális pénisz méret. Extrém kicsivel, vagy naggyal elég nehéz lehet dugni/kielégíteni. Számomra a vastagság a lényegesebb. Majd jönnek, hogy 20 cm, meg ilyen baromságom. Több mint 20 barátom után mondom, hogy nagy pénisszel is lehet rosszul dugni, míg kicsivel is jól.
30L
Min: 11 Max: 24 Norm: 16-18 Nálam legalábbis.
A legszélsőségesebb értékeket mondtam.
Egyébként mindegy, hogy mekkora a péniszed.
Ha ügyesen előjátékozol, érezteted vele a szenvedély és szeret téged, akkor nem lényeg.
15 felett az ideális és szerintem is lehet rósz a szex attól fügetlenül hogy kicsi vagy nagy de az biztos hogy ha kicsi vagy esetleg nagyobb az átlagnál lehet jó is csak tudja a srác hogy, hogy kell használnia és tudja hogy mit szeret egy nö az ágyban és akkor már minden rendben van!
Ez az én véleményem remélem tudtam segíteni? :)
Én annyit mondok h nem a méret a lényeg .. nekem 18 cm-es van viszont nem ez amit élvez a barátnőm hanem az h nagyon vastag főleg a makkom.... sztem még egy 13-14cm-es is durva lehet ha vastag
gondoljatok bele szétfeszití ott belül attól tuti minden nő elmegy!
Elso?
Azóta még nagyobb erbanc vagy?
Így 8 év elteltével? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!