Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
31/120 A kérdező kommentje:
demivel parasztok vagytok falurol soká ér be a busz vagy falun jártok parasztsuliba is???
2010. febr. 28. 22:24
32/120 anonim válasza:
Már megbocsáss, de én speciel egyszer sem írtam, hogy iskolába megyek, meg azt sem, hogy busszal megyek. Ha úgy lenne sem hiszem, hogy paraszt lennék. Na meg tegyük hozzá, nem én aggódom a 13 centis farkam miatt...
33/120 anonim válasza:
Ne nézz rá. xD
Használj nagyítót. xD
Mentek a sunyiba, akkorát nevettem, hogy felkeltettem az egész családot. xD xD
34/120 anonim válasza:
Hát ezt most jól megkaptad :D Szerintem az paraszt aki ilyenkor este arról kérdez hogy ideális e a farka mérete ahelyett hogy kiverné... na az paraszt.
35/120 anonim válasza:
Továbbra is egy véleményem vagyok a 85%-ossal, k*rva jók a válaszok :D:D:D
De nézd meg ő szólogat be, holott nah... :D
36/120 anonim válasza:
Hát ezaz. Még nekedÁLL feljebb? Ejnye kisfiam :D
37/120 anonim válasza:
:D Na mostmár tényleg folyik a könnyem a röhögéstől :D:D:D
38/120 anonim válasza:
Egyébként az utolsó két válaszolótól megkérdezhetem a korát? Csak kíváncsiságból, hogy ki röhögtet ennyire :D
39/120 anonim válasza:
Ha 5 cm-vel hosszabb lenne, te lennel a kiraly, ha viszont 5 centivel rovidebb, akkor te lennel a kiralyne!
40/120 anonim válasza:
én 16f vagyok annak aki kérdezte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!