Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
91/120 anonim válasza:
Csak olvass el néhány kérdést :D És az új tag kicsoda? A 79%-osra célzok :)
92/120 anonim válasza:
Őőő passz. De nem írt sokat :D Nem a kérdésekkel van a baj hanem hogy már görcsöl a szemem xD
93/120 anonim válasza:
Amúgy én megyek szerintem :D
94/120 anonim válasza:
Na hátha ír valamit és nem unatkozom :D
Jó éjt és jó tanulást holnapra!
95/120 anonim válasza:
Köszi viszont :D meg további jó röhögést :D
97/120 anonim válasza:
Mit írjak, nem vagyok egy chatelős típus. De szeretem, amikor egy tök értelmetlen kérdést agyontrollkodnak. :D Élvezet olvasni.
98/120 anonim válasza:
Amúgy nem sokáig leszek 79%-os. Van pár válaszom kényesebb témakörökben, aminek a pontszáma még nem nulla... ;)
99/120 anonim válasza:
Engem is imádnak lepontozni, de már nem foglalkoztat. Inkább másabb jellegű témáknál szoktam lenni, meddőségkezelés, fogamzásgátlás, ilyen helyeken, ott nem is kapok lepontozást, de itt :D Áhh, de nem húzom fel magam rajta. Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!