Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13cmes 4cm vastag farok az ideális lányok? én ha ránézek nagyon kicsinek látom (mit tegyek?
Figyelt kérdés
kort irjatok2010. febr. 28. 21:53
61/120 anonim válasza:
Emelje ki? :D:D:D
Amúgy egy nap 600-an kérdeznek ilyet :D "Lányok szerintetek ez jó? Elég nagy? Ez nagynak számít? Nem túl kicsi?" Nem hiszem el, hogy nem éri fel ésszel a választ, de a jogos válasz az tényleg az, hogy ne nézzen rá :D:D:D:D
62/120 anonim válasza:
kajak 8-10? xDDDD
nem is tudtam x'D
63/120 anonim válasza:
akkor így járt :D nem fogom miatta "májkrémmel" megnagyobbítani a farkam :D ha nem tetszik ez van :D de ha szeret akkor alap h tetszik neki :P márpedig szeret :D
64/120 anonim válasza:
Én már nem tudom ki kicsoda itt :D
65/120 anonim válasza:
teszkóós vajkrémmel tölts fel akkor :D
66/120 anonim válasza:
azért emelje ki majd h többen szakadjanak rajta:D
67/120 anonim válasza:
én vagyok az aki neki ment az ajtónak xD
am anyum most hozott mozzarellát azzal is fellehet tölteni?
68/120 anonim válasza:
Áhh vagy úgy :D:D:D Látod ebben van valami. De utálom magam ilyenkor, ha valami így megnevettet iszonyú éretlenül tudok viselkedni :D:D:D Mint egy hülyegyerek, aki levelezik meg eszik a tanórán :D:D
69/120 anonim válasza:
én meg az, aki mondta, hogy menjen neki mégegyszer :D
mozzarella nemjó! Teszkós a best ^^
70/120 anonim válasza:
Hát az nem baj :D Manapság a hülyéké a világ. Ezt egy bölcs 16 éves mondja neked :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!