Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom egy hisztérika mit tehetnék?
Nem rég óta vagyunk együtt de mindig hisztizik valami miatt. Legutóbb az volt a baja hogy kijelentettem hogy nem alszok nála mert nem szeretek másnál. Aztán az a baja hogy más lányoknak lájkolgatom a képét fbon. Aztán az is baja hogy kevés idöt töltök vele mert beteg voltam vagy dolgoztam vagy barátokkal voltam. Nem tudja megérteni hogy nekem nem csak körülötte forog a világ. Multkor szakitani akart aztán lenyugodott. Aztán taliztunk csak megkértem hogy menjen el mert nem voltam jól. Tök aranyos volt meg megértö de azota hiába keresem alig birom elérni nem reagál a hivásaimra nem hiv vissza (ez 3 napja van) viszont ma utolértem és tökre kedves volt de kb lerázott a teleofnban is hogy siet. Mi a franc baja lehet?
18 évesek vagyunk
Akkor teperj érte, ha hajlandó vagy változtatni a hozzáállásodon, mert ha nem, ismét ugyanide juttok majd. Ez biztos.
Alapvetően mások az igényeitek. Ez nem baj, egyikőtök sem rossz vagy jó, te sem vagy szemét és ő sem, egyszerűen eltér a fontossági sorrendetek. Viszont lennie kell annyi eszednek, hogy ezt belátod, és tisztelned kell a lányt annyira, hogy nem hódítod vissza csak azért, hogy aztán újból fájdalmat okozz neki, hanem megköszönöd az együtt töltött szép időket, és sajnálatodat fejezed ki, hogy nem működik ez köztetek, és továbblépsz. Azért, hogy se te, se ő ne pazarolja feleslegesen az idejét egy olyan kapcsolatban, amiben nem érzi jól magát, és legyen esélyetek találni egy hozzátok illő párt.
Kérdező, higgy egy magamfajta vén tyúknak, Ha egy csaj nemet mond, az nemet jelent. Biztosan bántja hogy szétmentettek (nem az utolsó kellett volna hogy ennyire háttérbe szorítsd az életedben), de van annyi esze hogy nem pazarolja az idejét veszett ügyre-ez esetben a kapcsolatotokra.
Remélem mindketten megtaláljátok azt, akivel tényleg boldogok lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!