Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztérika a pasim mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztérika a pasim mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
hihetetlen h mien apró zagyvaságon össze tud veszni elég gondom van a sulival és akk ieneken veszekszik h ne mondjam neki h hisztis mer nem szól hozzám hát akk ne hisztizzen tudja h mennyi bajom van és ezekkel a kicsi baromságokkal az őrületbe kerget mit csináljak? hogy értessem meg vele h nekem ezeknél komolyabb gondjaim vannak és h nem akarok ienekkel foglalkozni
2009. szept. 22. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hány éves a srác? amúgy mondd meg neki hogy jó lesz ha befejezi mert gondok lesznek, ha meg nem hagyja abba akkor menjen vizsgáltassa ki magát...
2009. szept. 22. 16:59
 2/14 A kérdező kommentje:
21 éves és már mondtam és erre mégjobban megsértődött , még én voltam a rossz
2009. szept. 22. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:

azért hisztizik,mert nem ő van a középpontban

és hisztizni is fog,amig nem érzi ennek az ellenkezőjét

(párom is ilyen,tapasztalatbol mondom)

22/L

2009. szept. 22. 17:00
 4/14 anonim ***** válasza:
igen különös jelenség, 21 évesen hisztérika...roflmao:):):) el kelene vele beszélgetned, eléggé felnőtt már ahhoz hogy befejezze az ilyen dolgokat
2009. szept. 22. 17:05
 5/14 A kérdező kommentje:
csak az a baj h agyilag nem az
2009. szept. 22. 17:09
 6/14 anonim ***** válasza:
jol sejtem,hogy egyszem gyerek,vagy anyucikedvence?
2009. szept. 22. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:
ha kibírhatatlan miért vagy vele? ennek nincs értelme...
2009. szept. 22. 18:01
 8/14 A kérdező kommentje:

mert amikor normális akk nagyon édes de amikor rájön ez az időszak akk nem bírom elviselni

nem van egy nővére

2009. szept. 22. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Detto... nálam is ugyanez, az én barátom is 21, és ugyanilyen. Mintha én írtam volna ezt a pár sort. :)

Amikor rátör egy ilyen hisztiroham, akkor egyszerűen ne foglalkozz vele. Én is így szoktam. Kicsit távolabb megyek, vagy magára hagyom, és máris abbahagyja. Lehet, hogy csak azért csinálja, mert azt látja, hogy ilyenkor jobban foglalkozol vele.

2009. szept. 22. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:

akkor mondd meg neki hogy ne csinálja vagy vmi, ezt VELE kell megbeszélned.

kicsit olyan ez (csak jóval lightosabban) mint mikor Maunika sóban jön hogy ver a párom meg késsel kerget. kérdés: miért vagy vele? válasz: mert nagyon kedvem amúgy meg szeretem. NC.

2009. szept. 22. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!