Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem belehalok, nagyon belekeveredtem. A volt pasim hianyzik, kozbe massal jarok aki tul szerelmes belem, mit csinaljak?
A volt pasi után koslatni feleslges. Nem véletlenül ért véget az előző kapcsolat. Hiába vágysz utána, annak már vége. Ha ezt nem tudod felfogni, akkor gond van. Viszont a mostani pasid nem érdemli meg ezt. Sőt a helyzet az, hogy már most eleve kib@sztál vele. Mert viszonzatlanul szeret. Annál sz@rabb érzés nincs a világon. Ha nem tudod az exed elfelejteni, szakítanod kéne vele.
Én hülyét kapnék, ha a nő akit szeretek egyszer csak kitalálná, hogy az exét szereti, miközben én halálosan szeretem a csajt... Szó szerint lerombolna. Ez olyan alázás, amit senki nem érdemel.
Eleve szégyelld magad, hogy belevágtál úgy egy kapcsolatba, hogy a régit nem zártad le.
21F
21 F-val értek egyet: a legaljasabb, legrosszabb döntés saját magunkkal meg a másik emberrel szemben is belevágni egy újabb kapcsolatba, hogy még mindig az exünkön kattogunk. Velem 4 hónapja szakított a nagy szerelmem, most már képes vagyok másokat is észrevenni, és vannak udvarlók, de rögtön közlöm velük, hogy komolyra tőlem ne számítsanak, mert még nem vagyok túl 100%-ig az exemen. Hiába törték össze a szívem és nem fogok mással kicseszni meg pótléknak használni, hogy majd mellette kibekkelem a szar időszakomat... Amíg nem tiszta valaki teljesen érzelmileg az exétől, addig nem lesz szerelmes másba, ha meggebed sem. Próbáld elfogadni, hogy a volt barátoddal vége, jöjj egyenesbe lelkileg, és csak utána nyiss mások felé!
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!