Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a pasim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan egy és fél éve járunk és most jöttem rá,hogy kihasznál,csak arra kellek neki. Ha elmegyek hozzá akkor csak a számítógép előtt ül,és csak akkor jön oda hozzám ha szexelni akar illetve ha szeretné,hogy kielégítsem. Ő engem nemszokott/nem akar.
Mondom neki,hogy ne rögtön szexeljünk meg stb hanem elősször smároljunk meg ilyenek,de őt ez nem érdekli.
2011. nov. 13. 01:16
1/14 anonim válasza:
Fúh... Én is egy ilyen nőt szeretnék aki csak fél év után jön rá.
2/14 anonim válasza:
Hogy jöttök össze az ilyenekkel?
3/14 anonim válasza:
Azt kapásból levágtam, hogy nem az eszed miatt szeret...
4/14 A kérdező kommentje:
Elég jól leplezte..mármint úgy csinál mintha nagyon szeretne, féltékenykedik..de akkor is..
Háát..nemtudom.
2011. nov. 13. 01:22
5/14 A kérdező kommentje:
Khm..inkább csak vak voltam a szerelemtől..az eszemre addig senki ne mondjon semmit,amig nem ismer.
2011. nov. 13. 01:22
6/14 anonim válasza:
Igaz, ne haragudj. Akkor eléggé elvette a szerelem az eszedet... Kérdésedre válaszolva, szakíts!
7/14 anonim válasza:
Fuh hogy jut eszedbe ilyet leírni hogy khm:P Nem kötekedek, tiszta stílus:D
8/14 anonim válasza:
Viszont ha szar vele akkor jaja. Szakíts ennyi....
9/14 Walk With Me válasza:
Aztmondja úgy csinál mintha... féltékenykedik. Tarkón akarom lőni magam ilyenkor.
A szeretet/szerelem egyáltalán nem abban nyilvánul meg, hogy féltékenykedik. Jó veled dugni, miért ne féltékenykedhetne? Mi tartott ezen fél évig, azt áruld el? Azért ez már tényleg elképesztő, ne is haragudj.
10/14 anonim válasza:
most bocsi de feltett 1 kérdést....akkor nehogymár a részleteket eggyáltalán nemtudva ítélkezzünk a helyes vagy nemhelyességéről...amúgy meg ha télleg úgyérzed hogy kihasznál akkor csak egyszer, rángazsd el valami közterületre, és ott mindenki előtt rendezz jelenetet, mint az ien argentin drámákban,majd öntsd jól nyakor 1 pohár vízzel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!