Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztérika vagyok? A magyarázatom túl hosszú.
"Ő nagyon megalázó módon megcsalt engem, egy hónapig hazudott róla, akkor is a szemembe mondta, hogy igazat mond, mikor már rég tudtam, hogy nem. Megbocsátottam neki."
"Én nélküle nem megyek sehova, mert borzasztó féltékeny"
Nem hiszterika vagy, hanem nagyon naiv, ha azt hiszed, hogy a fentiek utan meg lesz ebbol valami. Ha jol ertem, nincs gyerek, nem vagytok meg olyan regen egyutt es megsem hagytad ott a megcsalas utan, raadasul o feltekenykedik? Nem veszed eszre, hogy milyen hibat kovetsz el? Valaki mar ilyen rovid ido alatt megcsal...mi lesz 5-10 ev mulva? A nevedre sem fog mar emlekezni akkorra...ne ot hibaztasd es mondd el minden szemetnek, ha mindez ujra megtortenik. Tudod, hogy milyen, ennek ellenere vele vagy. Ebbol mar nem lesz semmi. Nem tudom, hogy hany evesek vagytok.
A barátod egy s*ggfej már bocsi. :/
Én azért is elmennék barátokkal szoliba,akárhogy siránkozik a barátod.
A másik meg az,hogy tényleg nem kellett volna neki megbocsájtanod.
a pasid egy bántalmazó típus.
magának mindent megenged, neked semmit...
" Én nélküle nem megyek sehova, mert borzasztó féltékeny,.. " ezzel a személyes szabadságodat korlátozza.
"Szerelmes vagyok a barátomba. Nincs már méltóságom."
- Akkor sok boldogságot. Igaz, két gyerekkel, és lelkileg megrokkanva sokkal nehezebb lesz a szakítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!