Most én vagyok hisztérika?
Figyelt kérdés
Merthogy, kicsit fennhangon, de kultúráltan kifejtem a testvéremnek, hogy nem szeretem, hogy elszedje az alsóneműimet, és bespiszkítsa a menstruációjával, és hogy azt a 2 törölközőt, amit én használok ne piszkolja folyton össze.2011. szept. 10. 20:06
1/27 anonim válasza:
Fújj, dobd ki, milyen gáz tesód van. Nem vagy hisztérika, a tesód gusztustalan.
2/27 anonim válasza:
A közös bugyit azt azért már neeeeeeeeee!
3/27 anonim válasza:
Uhh, tényleg a tesód nagyon gáz... Miért szorul a te fehérneműdre?
4/27 anonim válasza:
Fúújj már....ez undorító O.o még jó hogy mindezt fennhagon mondtad!
5/27 anonim válasza:
Én még fel is pofoztam volna!
7/27 anonim válasza:
Gyűjtsd össze a mensis bugyikat, és amikor éjszaka nem figyel, rakd a párnája alá, meg egyet az orra alá. Sőt, nem is kell az egész bugyit, csak a finomságot róla. Rákened az orra alá, és reggel mikor felkel csak azt érzi majd, hogy rohadt büdös van, de nem tudja, hogy honnan jön! FUCKYEAH! xD
8/27 anonim válasza:
Nem, nem vagy hisztérika, sőt, Én azt mondom, hogy teljesen érthető lenne, ha kidobálnád a ruháit a fiókjából a földre, aztán letolnád a bugyidat és odafosnál rájuk, aztán hugyozz is oda, hogy jól beivódjon. Akkor majd megérti, hogy neked milyen érzés.
9/27 A kérdező kommentje:
Pedig neki még több alsóneműje van, csak épp lusta berakni a mosógépbe. Ehelyett eldugja szerte a házba.
2011. szept. 10. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!