Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én vagyok hisztérika?

Most én vagyok hisztérika?

Figyelt kérdés
Merthogy, kicsit fennhangon, de kultúráltan kifejtem a testvéremnek, hogy nem szeretem, hogy elszedje az alsóneműimet, és bespiszkítsa a menstruációjával, és hogy azt a 2 törölközőt, amit én használok ne piszkolja folyton össze.
2011. szept. 10. 20:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a hisztérika. Anyukáddal csináltassatok egy-egy zárható fiókot:) Komolyan. Én annak idején az öcsém elől dugdostam a zoknijaimat. Nem tudom el lehet-e képzelni amikor a büdi 42-es lábára felhúzta a 37-es zoknijaimat. Kinyúltak, és még sokszor a sarkát is kilyukasztotta. Mindezt azért mert a saját zoknijait nem vitte a szennyesbe. Ott volt mind az összes az ágya alatt bedobálva. Szóval én átérzem a helyzeted:) Nem mellesleg a helyedben mi után elzártam a saját cuccaimat a hugom alsóneműit is összegyűjteném, hogy ne legyen egy bugyija amit felvehet. Lehet hogy egy idő után eltalálna velük a szennyesig az igénytelen kislány. Vagy zárjátok a szobaajtókat ha nem a fiókokat. Megalázó lenne neki, hogy ki van tiltva más szobájából, de megérdemli ha nem tiszteli más személyes tulajdonát.
2011. szept. 10. 23:46
 22/27 okoska31 ***** válasza:
88%
az én öcsém a fogkefémet használta anno.. egy megoldás volt - nem lakunk együtt.:)
2011. szept. 11. 00:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Cseppet sem vagy hisztérika, ez egyszerűen elviselhetetlen! Zárnod kell a szekrényed, nincs mese!!!

És belebolondultam volna!

2011. szept. 13. 11:08
 24/27 anonim ***** válasza:
54%
Nekem volt ilyen lakótársam egyetem alatt,a koszos betétet,szemetet a szekrényébe dugta,mert lusta volt kidobni,mert a szoba és a konyha roppant messze volt,és ahhoz fel kellett volna emelni a seggét,ha mi többiek nem takarítottunk volna,a csotányok is beköltöztek volna társbérlőknek,a kaját penésztette az erkélyen hónapokig,szaga volt már,ő leszarta mert sajnos neki is volt,egy bugyit hordott napokig,és még sorolhatnám,hát rövid úton kértük hogy keressen hasonló lakótársakat magának és költözzön velük koszfészekbe,kiraktuk,sajnos a nők igénytelenebbek a férfiaknál.Tisztelet a kivételnek.
2011. szept. 13. 13:05
 25/27 anonim ***** válasza:
77%

És utána meg anyu alsóneműit fogja elszedni. Ő már odatette, hogy mossa ki, de ez se használt.

Amúgy édesanyád helyébe nem a bugyit tenném oda hanem adnék neki egy irgalmatlan nagy átszállósat,hogy megtanulja egy életre mi a rend.

2011. szept. 13. 13:08
 26/27 anonim ***** válasza:
76%

Nem dolgom, hogy ítéletet mondjak feletted, én nem ítéllek meg két sorból hisztérikának, sem másnak. Egy biztos: valami gáz van köztetek: egyrészt a testvéreddel, másrészt a szüleiddel.

Az ilyen durva bepiszkítás nagyon erős jelzése lehet pl. annak, hogy te vagy a testvéred szemében az irigyelt, gyűlölt "bezzeg a nővéred"- testvér, a mindig tiszta, rendes, pedáns, szorgalmas stb. A viselkedése gyerekes, súlyosan neveletlen - ami a szüleid hibája! -, de a te konfliktus-kezelő és problémamegoldó képességed is hagy maga mögött kívánnivalót.

Ha valaki feldühít, akkor nem kell ám mindenáron viselkedni és fogni magad. Ne félj a saját haragodtól! Ha valaki ennyire feldühít, mint a testvéred téged, és a négy fal között vagytok, akkor nem szégyen ám az, ha ordítasz vele, ahogy a csövön kifér - merthogy ő provokálta ki és nagyon meg is érdemli. Megérdemelné azt is, ha nyakonvágnád, mert megharcolt érte, csakhogy egyrészt a pofon nem megoldás, másrészt nem te vagy a testvéred szülője, nem a te dolgod őt nevelni.

Azért problémás a helyzet kezelése, mert nem annak címzed a haragodat, akit illet: magyarul áttolod másokra. Jelen esetben ránk. Nézd csak meg a válaszolókat, hogy mit reagáltak a válaszukban és hogyan? Nagyon felhúztad őket - mert rájuk toltad a feszkót, ahelyett, hogy annak adtad volna, akit az illet.

És melegen javaslom, hogy beszélj a szüleiddel. Vagy a szülőddel, de a testvérrel sem ártana.

2011. nov. 10. 13:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Mond, hogy fertőzésed van.. Hátha akkor nem használja:D
2011. nov. 10. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!