Most én vagyok hisztérika?
Jaj, de bírom ezeket az embereket... ilyen gusztustalan, undorító, illetlen dolgokat művelnek, a másik persze, hogy kiakad ezen... és akkor elvárják, hogy mindent elnézzenek nekik, és ha szólnak, akkor is prüntyögve meg szépen-kedvesen, hogy "ne haragudj meg, de ha te is úgy gondolod, ne használd el az én bugyijaimat, de ugye nem haragszol, tényleg?"... és még ezek után nekik van feljebb...
sztem a legjobb lenne az ő cuccait összedzsuvázni, hogy lássa, milyen elviselhetetlen...
"Ehelyett eldugja szerte a házba."
Elég undorító testvéred van már bocs, és nem te vagy a hisztérika!!!
Esetleg szüleidnek próbáltad már vázolni a jelenséget, ők nem tudnak vele valamit kezdeni?
Én: 22
Ő: 15
Már annyi féle képpen próbáltam hatni rá, de sajnos csak ideig óráig tart.
Még jó, hogy nem kell olyan sok és elköltözök.
:) És utána meg anyu alsóneműit fogja elszedni. Ő már odatette, hogy mossa ki, de ez se használt.
hát ez nagyon durva :S ténylegvalami sokkterápia kéne neki
mondjuk paradicsomlével locsold tele éjszaka a takaróját hogy ne ébredjen fel aztán áhh nemtudom :D de ez nagyon gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!