Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztérika vagyok? A magyarázatom túl hosszú.
Azert mert szerelmes vagy, igenis van meltosagod es nem kell megtagadnod sajat onmagad.
mikor fiatal voltam en is voltam hasonlo helyzetben, bar megcsalas nem volt benne, de az ex allandoan eljart bulizni nelkulem, en meg nem mehettem sehova sem nelkule, de meg uszni meg tornazni sem, mert ott vannak ferfiak is es biztos vkinek kellenek. sot baratnoimhez sem akart engedni, mert az egyik fiatal hzzam, a amsik tul idos, a 3. hazas, a 4nek baratja van es biztos akad nekem egy haver az 5ik meg egyedulallo az meg azert nem jo. o nem szerette az en barati tarsasagom. evvel azt akartam mondani mindig volt vmi, h miert nem. 3 evig egy otthon kuksolo bezarkozott lany voltam, akinek ha megszolalt a telefonja es epp vasarolni voltam, vagy ebedszunetben voltam, rettegve vette fel. elutaztam nyaralni es rajottem h milyen jo nelkule. nyaralasbol visszajove szakitottam vele. nehez volt de meg kellett tennem a sajat erdekemben. en is szerelmes voltam de hosszu tavon igy jartam a legjobban. utana o sirt es konyorgott h ne, de akkor en mar hajthatatlan voltam mert tudtam most mar tartani kell magam ehhez a donteshez.
Ma mar boldog hazassagban elek egy olyan ferfival aki tisztel.
ez a pasas nem tisztel teged, hanem megalaz. elvezi azt h ugy tud ugraltatni ahogy o akar es mindent megteszel erte. ezert tudja azt is ha megcsal meg egyszer ugyis visszafogadnad. csak kihasznal. Miert nem valt? talan mert mas lannyal ezt nem csinalhatna meg, es neki ez igy is tokeletes.
ahogy elottem szoloak is irtak, nehez, de sajat erdekedben dobd ki a fenebe. allj a sarkadra es ne engedd h kihasznaljanak!!!
kozben irtak tobben is es igy vegig lapozgatva a valaszokat mindenki ugyanazt irja.
szerelem elmulik es atveszi a szeretet. egy kapcsolatban fontos a tisztelet es a bizalom. ha ez a ketto nincs meg akkor nem lehet kapcsolatrol beszelni. arra pedig nem lehet egy csaladot alapozni. egy gyereknek apa is kell ahogy anya, es akkor lesz egeszseges fejlodese ha latja h apa anya szeretik egymast es nem azt latja h anya sir, apa sosincs otthon es ha otthon van akkor is uvoltoznek.
gondolkodj el ezen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!