Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "vinnyogó hisztérika" lett a barátnőm, hogyan állíthatnám le?
Régen kedves, szerény csaj volt, most meg mióta kicsit jobban keres, játssza az újgazdag sznobot. Ma például negyed órán át arról panaszkodott, hogy milyen rossz, hogy a kocsija műszakin van, mert ő nem bírja a buszozást. Minden ember kivétel nélkül idegesíti, mert hogy sokan vannak, büdösek, fel akarják szedni, blablabla... Négy évig buszoztam napi szinten, és egyáltalán nem panaszkodtam róla.
Szeretném, ha megint a régi lenne, hogyan mondjam el neki úgy, hogy ne sértődjön meg? Attól tartok, ha elmondom neki nyíltan a problémám, azt fogja mondani, hogy "jó, akkor nem neked mondom majd el".
Miért van ennyi érzelmes ember? Ha folyton inkább mások lelki világával törődsz, jobb, ha összevarrod a szád.
Kit érdekel, hogy megsértődik-e vagy sem? Elküldeném a büdös francba, ahogy illik. Nem jópofizok jobbra-balra, hogy még neki álljon fejjebb és Bennem keltsen bűntudatod, hogy mertem nyitni a pofám.
Ezt nem leállítani kell, kedves ifjú FÉRFI, hanem megbeszélni vele intelligensen és mellette állni. Valószínűleg amúgy a sulijában vagy a munkahelyen vannak feszültségeket, ezeket kellene oldjátok közösen, te pedig türelmesen.
Jön a tavasz, hétvégenként menjetek sétálni a zöldbe valahova kikapcsolódni, illetve készíts neki meglepetéseket is, akár főzz is neki valamit, hívd meg sütizni, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!