Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom egy hisztérika mit tehetnék?
Nem rég óta vagyunk együtt de mindig hisztizik valami miatt. Legutóbb az volt a baja hogy kijelentettem hogy nem alszok nála mert nem szeretek másnál. Aztán az a baja hogy más lányoknak lájkolgatom a képét fbon. Aztán az is baja hogy kevés idöt töltök vele mert beteg voltam vagy dolgoztam vagy barátokkal voltam. Nem tudja megérteni hogy nekem nem csak körülötte forog a világ. Multkor szakitani akart aztán lenyugodott. Aztán taliztunk csak megkértem hogy menjen el mert nem voltam jól. Tök aranyos volt meg megértö de azota hiába keresem alig birom elérni nem reagál a hivásaimra nem hiv vissza (ez 3 napja van) viszont ma utolértem és tökre kedves volt de kb lerázott a teleofnban is hogy siet. Mi a franc baja lehet?
18 évesek vagyunk
Én értem őt.
Nem alszol nála, minden és mindenki fontosabb nála, majd elküldted.
Majd amikor ő csinálja ezt veled, akkor megy a durci a te részedről. Elvégre lehet ő is annyira elfoglalt, mint te, nem?
Érdekes itt mindig csak a kédezöket tudják szidni.kétlem hogy megcsalna nem olyan lány ö ;) meg amugy se birna megcsalni mert látszik hogy szeret:)
én nem azt akartam hogy szarjon le csak hát nem értem rá de attol vele akarok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!