Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom egy hisztérika mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom egy hisztérika mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nem rég óta vagyunk együtt de mindig hisztizik valami miatt. Legutóbb az volt a baja hogy kijelentettem hogy nem alszok nála mert nem szeretek másnál. Aztán az a baja hogy más lányoknak lájkolgatom a képét fbon. Aztán az is baja hogy kevés idöt töltök vele mert beteg voltam vagy dolgoztam vagy barátokkal voltam. Nem tudja megérteni hogy nekem nem csak körülötte forog a világ. Multkor szakitani akart aztán lenyugodott. Aztán taliztunk csak megkértem hogy menjen el mert nem voltam jól. Tök aranyos volt meg megértö de azota hiába keresem alig birom elérni nem reagál a hivásaimra nem hiv vissza (ez 3 napja van) viszont ma utolértem és tökre kedves volt de kb lerázott a teleofnban is hogy siet. Mi a franc baja lehet?

18 évesek vagyunk

2015. máj. 18. 14:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Akkor most o ugyvan vele hogy egyutt se vagyunk? Ilyenert szakitani??.....
2015. máj. 18. 15:53
 12/35 anonim ***** válasza:
lehet... talán beszélni kellene vele, hogy most ő mit érez és mit gondol, miért tűnt el?
2015. máj. 18. 15:56
 13/35 A kérdező kommentje:
De akkor meg jönne a hiszti. Én meg nem akarom hogy sivás rivással akarjon nálam elérni dolgokat..
2015. máj. 18. 15:58
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Az az érzésem kérdező, hogy te egy kapcsolatot úgy képzelsz el, hogy amikor neked van dolgod, akkor a másik ezt mosolyogva veyge tudomásul. Azonban ha éppen kedved támad találkozni a lánnyal, akkor ő aztán teremjen ott de baromi gyorsan. Ez nem így működik.

Abban igazad van, és én is ezt vallom, hogy nem kell egymás seggében lenni folyton a társunkkal. De azt is fel kellene fogni, hogy ha te elvársz egy adott viselkedést, akkor azt a másik is elvárhatja tőled, és ezen nincs értelme fennakadni. Nem ért rá, kész. Majd máskor.

2015. máj. 18. 16:03
 15/35 A kérdező kommentje:
Dehát nem hogy örülne hogy még azt a kis idöt is egyott töltük. Ha igazán szeretne ennek is örülne..nem az hogy szakitani akar.
2015. máj. 18. 16:24
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

Szánalmas vagy, remélem talált egy normális pasit, szegény lány. Te pedig nem érdemelsz meg egy lányt sem ezzel az ostoba és nevetséges mentalitással.

Verd ki magadnak és jó lesz, minek barátnő?

2015. máj. 18. 16:41
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha te megteheted, hogy nem érsz rá, mert dolgod van, ráadásul a "barátaimmal voltam" is előrébb való neked, mint a barátnőd, tehát igazából MINDEN, mert még nála se alszol, mert nem szeretsz másnál, szóval még a hülye heppjeid IS, akkor neki miért ne lehetne bármi is előbbrevaló mint a te kicsike időd amit vele akarsz tölteni? Persze h bizonytalan h akarsz-e tőle bármit, ha folyton lerázod meg még el is küldöd.
2015. máj. 18. 18:10
 18/35 A kérdező kommentje:
Valoszinü ha nem akarnék vele lenni nem lennék vele. Istenem a nök képesek csak problémát csinálni a dolgokbol. Az is baja volt hogy még nem mondtam hogy szeretlek...hm..
2015. máj. 18. 18:28
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Neked még nem való párkapcsolat.
2015. máj. 18. 18:32
 20/35 anonim ***** válasza:

Az nem kapcoslat, ahol a felek nem találkoznak.

Amúgy meg hogy képzeled az életed? 50 évesen is anyuci szárnya alatt fogsz aludni mert máshol nem szeretsz? Más férfi hülye lenne nem kapni az ilyen alkalmon, sokaknak meg az a baja, hogy a szüleik nem engedik, te meg 18 évesen nem akarsz nála aludni... Gyerek vagy még.

2015. máj. 18. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!