Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi az, amiért most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az, amiért most azonnal otthagynátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Pl. az exetek azt mondja, hogy jöjjetek újra össze, vagy kiderülne, hogy az aktuális párotok nem is létezik, stb.
2015. márc. 28. 20:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

#40: Én úgy érzem, hogy ez az egész csak arra megy ki, hogy megfossz a kisírt szemű kiskutya mivoltomtól.

Nos, két mondat van: A második egy "vagy"-al kezdődik. Ennek tartalmában szerepel egy "mert". Ennek értelmében nekem van igazam.

A másik lehetőség a "vagy" előtti mondat vizsgálata. Ha ezzel egyet értenék, neked lenne igazad. De te nem is akartál kibontakozni, ehhez provokációra volt szükség. Ez pedig nem bunkóság, csupán megfelelő információ szerzés.

Kisírt szemű kiskutya vagyok e ?

2015. márc. 28. 22:44
 42/47 anonim ***** válasza:
Ha egy egészséges kutya küllemére hagyatkozva kellene a kérdésre választ adnom, akkor nem tenném, ugyanis gépelő kutyával még nem találkoztam, sem síróssal (biológiai okokból nem tudnak gépelni, sem sírni a kutyák). Így ha választanom kellene, inkább a valóságosabbat választanám: Bunkó :D
2015. márc. 28. 22:48
 43/47 anonim ***** válasza:

#42: Ahhoz képest, hogy egy bunkónak tartasz jól szórakozol. Ettől függetlenül, ez amit leírtál korrekt válasz. Remélem tudod, hogy komoly lelki sebeteket okozol ezzel. Az egy dolog, hogy bunkónak tartasz, ezt még valahogy csak feldolgoznám, de hogy nem lehetek kisírt szemű kiskutya ettől végem.

Azonban most következzen a poén:

Az volt a célom, hogy legyen negyven válasz, méghozzá úgy, hogy a tied legyen a negyvenedik. /nem # értelemben, hanem abszolút értelemben/.

Ez sikerült, szóval némileg kárpótolva vagyok a lelki sérelmekért, amiken keresztül kellett menjek céljaim elérésének érdekében. A 65%-os és a 82%-os válaszoló, vagy akár a kérdező keresztül húzhatta volna a számításaimat.

További békés, boldog karácsonyt kívánok mindnekinek.

2015. márc. 28. 22:57
 44/47 anonim ***** válasza:
Hozzád méltó cél volt... :P
2015. márc. 28. 23:04
 45/47 A kérdező kommentje:
mi a szart csináltok ti a kérdésemnél :D omg :D
2015. márc. 29. 04:05
 46/47 anonim ***** válasza:
Flörtölnek.
2015. márc. 29. 23:17
 47/47 anonim ***** válasza:

A hagyni másikat sírni kapcsán:

Az például egy baromi jó indok, hogy olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm ilyennel foglalkozni.

Ha a másik hisztis és csak azért sír is egy ilyen ok.

2015. márc. 30. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!