Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a párotokat, ha kirúgták volna egy egyetemről és másikra kell mennie?
Egyetemről csak úgy nem rúgnak ki embereket, jó oka van annak, ha megteszik, pl. fegyelmi dolog, vagy abszolút nem tanul és nem teljesíti a hallgatói szerződében foglaltakat, akkor viszont egy lusta, megbízhatatlan ember az illető szerintem.
Én alapvetően nem is kezdenék olyan emberrel, akiben megvannak azok a tulajdonságok, amik a kirúgás eléréséhez szükségesek.
Normális esetben a párok egymásnak sokkal fontosabbak mint ez az egyébként is elcseszett világi rend körülöttünk, normális esetben...
Ha nagyon súlyos esetet fog ki az ember akkor viszont borul a dolog és kb minden fontosabb lesz mint a másik valódi személyisége, élete, érzése, álmai... sajnos volt ebben már részem, nagyon gyorsan inkább szakítottam én, mielőtt még ráfaragok. Nem akartam magam senkinek érezni inkább :) És az nem kapcsolat ahol a másik fél elmondani, hogy kirúgják, rossz jegyet kap, nem sikerül valami vizsgája, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!