Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti otthagynátok valakit csak azért mert nem annyira jó a szex vele?
Ha minden oké amúgy, dehogy hagynám - pláne ha csak ez a gond.
De mindenképp megpróbálnám orvosolni, ez a korai magömlés nem túl jó (neki)(sem).
Velem ez megtörtént. Volt egy pasim, lefeküdtünk megtörtént.
Ő elvárta hogy elégítsem ki orálisan, de ezt nem viszonozta.
Nekem betelt a pohár pár alkalom után, és még pluszban rá tetőzött más is ezért szakítottam.
Én otthagynám, akivel nem jó a szex, de ha orálisan kielégíted, akkor annyira nem lehet boldogtalan. és még vehettek egyéb játékszereket is valami szexshopban, pl. Teréz krt. 58.
Én a helyedben tutira elmennék homeopátiás orvoshoz, mert erre van gyógyszer és meg fogsz gyógyulni! (Hungária krt. 70.) Fejből csak impotenciára tudok szert: Nux vomica homaccord cseppek.
Én 8 éve vagyok együtt a férjemmel. A szex nem túl jó, bár volt 1-2 alkalom amikor fantasztikus volt de nem ez a jellemző. Fizetése nem sok, bár rengeteget dolgozik, de nagyon jó ember és nagyon szeretem és eszembe nem jutna elhagyni.
De az exem egy aljas ember volt. Akkor is hazudott amikor kérdezett, rengeteget megalázott, eltiport, de a szex valami fantasztikusan jó volt vele. Még is gyorsan leléptem tőle.
Én minden pasit otthagytam, akivel hónapok után sem volt jó a szex. Bár sosem ez volt az egyetlen ok! Azt hiszem, ha nem lett volna más gond is, akkor is előbb utóbb megteszem.
Nem akartam feladni a reményt, hogy talán lesz olyan férfi az életemben aki iránt szerelmet érzek, és akivel átélhetek orgazmust. 5 ismerkedős - randizós - párkeresős év után sikerült is összejönni ilyen férfival. Ma már 2 éve házasok vagyunk. 3,5 éve együtt.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!