Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, otthagynátok a párotokat, ha megtudnátok, hogy régebben volt örömlánynál?
Boldog kapcsolatban éltek, nagyon szeretitek egymást, az ágyban is minden rendben van. Azonban az egyik nap egy véletlen folytán kiderül, hogy a párodnak volt régebben egy elég ínséges időszaka is. Amikor nem jött össze neki senki hosszú időn keresztül, ezért végül felment a netre és keresett magának ott partnert, fizettség ellenében.
Azért tettem fel a kérdést, mert több lány is írta korábban, hogy ha kiderülne egy ilyen dolog a párjáról, akkor lehetett az bármilyen régen, jóval a kapcsolat előtt, a srác akkor is repülne.
Ti is ezt tennétek?
Nem,nem csalt meg...
Volt rá példa,1 darab,igaz nem hivatásossal volt,hanem olyan kezdő alkalmival,valami ismerős csaj,aki bevállal néha dolgokat.
Hát istenem,én se szende szűz voltam mielőtt megismert (igaz pénzért soha,de egyéjszakások akadtak)
11.55
Ha nem nagy kérés, akkor leírnád, akár itt, akár privátban, hogy az egyéjszakásoknál mi motívált? Szeretethiány vagy csupán nyers vágy? Csak kíváncsi vagyok.
11:55 vagyok
érettségi után az akkori nagy szerelmem szépen kitett...
búfelejtés,elmentünk nyaralni páran...ittunk sokat,így próbáltam felejteni...és utána még 1 évig max pár hétre és csak szexre kellettek a pasik,nem akartam szerelmes lenni,nem akartam kapcsolatot,csak szexet
egyetem első éve igy telt,heti 6 buli,havi 2-3 pasi
egy pasit se hitegettem,tudta mind hogy ne várjon tőlem szerelmet,nem is volt ezzel bajuk:)
Párom tudja ezeket,én is tudom róla hogy miket művelt miután egy elég hosszú kapcsolata véget ért
De azóta ő is,én is sokat változtunk,megcsalni soha senkit...
Ha meg szabad az ember,miért ne lehetne?
23/N
jah,igen
szeretethiányom nem volt,arra ott voltak a barátok
csupán a nyers vágy ha már igy fogalmaztál
Dehogynem
amit irtál,azt azok mondják,akik nem képesek orgazmusra:D
vagy azok akik csúnyák,és rájuk se néz senki úgy...
Nagyon szépen köszönöm, ezt a választ szerettem volna végre hallani egy nő szájából!
Legyen szép napod! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!