Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a barátnőtöknek trombózisa lett, vagy nem rég volt otthagynátok?
sajnos nem rég trombózisom lett, és azóta önbizalmam egyáltalán nincs, sok mindent nem csinálhatok egy jó darabig és félek h emiatt nem kellek senkinek :(
20L. egyébként fog.gátlótól lett trombózisom, a barátom elhagyott közben, de nem emiatt( persze úgy érzem h ez is közrejátszott)
hát az igazság az kegyetlen, szal: igen
nem várhatod ha nem érzi már jól magát h szánalomból veled maradjon
Nem, dehogy. Viszont bűntudatom lenne, mert többnyire én is erőltetem a f.gátló használatát.
20F
Én biztos nem hagynám ott, pont amikor szüksége van rám.
Emiatt biztos nem hagynám ott, ha más oka lenne, akkor is megvárnám amíg legalább rendbe jön.
19F
Egyik barátnőmnek fogamzásgátlótól az ekcémája újjult ki. Párja orvostól orvosig kísérte, ápolgatta. Szépen rendbe is jött:)
Sajnálom, ami Veled történt. Én nem hagynék ott egy lányt emiatt.
21/F
szia! én szeptember végén jöttem össze egy sráccal. rá másfél hétre trombózisom lett! nem hagyott ott.sőt! emiatt sokkal közelebb került hozzám.rengeteget segített mert ugye "újra kellett járnom" fájt nagyon de ő segített.hidd el ez nem jelent semmit ez nem egy óriási valami ami látszik.vigyázni kell és nem szabad többet szedni.emiatt senki nem fog tégd hanyagolni
18L
második.szóval simán otthagynád vagy nem jönnél össze vele?
nem is várnám el hogy velem maradjon..
18L sajnálom jobbulást:(
Én nem hagynám el az tuti, csak sajnos én túl rendes pasi vagyok és így nem kellek a nőknek mert tisztelem őket.
20f
emiatt nem hagynám el, de ha úgy alakult a kapcsolat hogy gondolkozok a befejezésen, akkor is megvárnám, míg minden oké lesz. ezesetben lehet, hogy akár a kapcsolat javára is mehet, egy ilyen "krízis" rendkívüli módon össze tudja kapcsolni az embereket, itt derül ki, egymásnak valók-e.
bizalom bizalom.
ben, 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!