Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okoztatok már maradandó károsodást udvarlótoknak/barátnőtöknek/barátotoknak/exeteknek?
Például veszekedés, lelöktétek a lépcsőn, tolószékes lett...
Hozzávágtatok valamit, amibe belehalt, vagy komoly szervi baja lett...
Sportolókarrier miattatok kettétört (térdenrúgás, vagy ilyesmi)...
Szóval, a lényeg a lényeg, valami maradandó testi károsodást akár szándékosan, akár véletlen?
Úristen, ember...
reinkarnaci gondoltam h nem vagy 100as de most már tudom :)
Egyébként sztem ez előtt le kell zárni egy kapcsolatot és otthagyni a fenébe mielőtt idáig fajul a dolog.
és nem, nem okoztam, egy lányt meg se ütnék.
az számít hogy míg részeg volt rávettem hogy csinálhassak neki piercinget?:)
egyébként nagyobb baj sosem történt, mindig megúsztunk mindent kisebb karcolásokkal, és sosem direkt volt:D
Még az első szerelmemmel volt 2008-ban.
Nyáron kint hülyéskedtünk a többiekkel és ő is kint volt és mikor előre hajoltam, ő meg fölém (amiről nemtudtam), hirtelen felrántottam a fejemet és felegyenesedtem. Az én fejem és az ő szája látta a kárát, és egy picit felrepedt a szája. Bár ez nem olyan "nagy" baleset. Nagyon sokszor kértem tőle bocsánatot, apukája meg üzente nekem, hogy Ezért még nagyon sok puszit kell a fiának adnom. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!