Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Otthagynátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynátok a párotokat, ha zaklatná őt az exe? (Aki igen, akkor is, ha nagyon szeretnétek egymást? )

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok a párotokról, hogy ez megtörtént vele? Hibáztatnátok?
2010. jan. 17. 02:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Uristen , dehogy hagynam ott. Nem az ö hibaja. Söt inkabb probalnak valamit tenni a dolog ellen hogy nyugta legyen neki :)
2010. jan. 17. 02:38
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Ez bizony gáz! Megmérgesíti a kapcsolatot. Van egy barátnőm, akivel évek óta ez történik. Pedig a csajszi, csak barátnője volt a férjének és azóta már férjhez is ment és gyermeke is van, de mégsem bír leakadni a barátnőm férjéről. Náluk évekig tartott ez a dolog és a legrosszabb az volt ahogy erre a férj reagált, ez fájt a barátnőmnek. Nekik csak külső segítséggel sikerült megoldani.

2010. jan. 17. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

A zaklatás szó feltételezi, hogy a zaklatott akarata ellen való. Ha így van, akkor természetesen nem. De sokszor az a helyzet, hogy okot és lehetőséget adnak arra, hogy a régi barát-barátnő próbálkozzon. Ez vagy szerencsétlenkedésből adódik, hogy nem akarnak fájdalmat okozni vagy azért mert nem tudják mit is akarnak.

A zaklatás azért nem szokott olyan huzamos ideig eltartani. De ha veszélyes az illető, akkor lehet hogy a magam érdekében otthagynám. Én nő vagyok, és nem akarok rendőrségre járni, mert mert nekem jött egy hibbant tyúk :) Szóval ha a barátom nem tudja helyre tenni a régi nőjét, és az már engem fenyeget, akkor biztos kilépnék.

2010. jan. 17. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

engem meg akart ölni a bnőm exe.

őt meg fenyegette, hogy elraboljilyen szélsőséges esetben rendőrségi feljelentés és távolságtartási megteszi a magáét. csak nagyon megalapozottnak és bizonyíthatónak kell lennie. a fenyegető leevelei erre épp kapóra is jöttek.

2010. jan. 17. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
mért hagynám ott ha őt zaklatná az exe,és nem ő az exét??
2010. jan. 17. 20:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Utolsónak, itt arra gondolok, hogy pl. nem akarsz ilyen terhet vállalni, vagy, mint az egyik válaszadó írta, féltenéd a testi épségedet, stb. Hasonló dolgokra gondoltam.

2010. jan. 17. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!