Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkepp otthagynatok a parotokat, ha ket ev kapcsolat utan reszegen megcsalna?
Nem tudom, teljesen tanacstalan vagyok, azt mondja, o szeret, es velem szeretne lenni. Csak egy csok tortent reszegen, meg olelkeztek... De nem tudom, nem csinalsz azzal olyat, akit szeretsz, nem?
Kert meg egy eselyt, azt mondta, sok mindenen valtoztatna, es en annyira szeretnem hinni, hogy igaz, annyira jo lenne.... mit csinaljak?
Hallottad már azt, hogy a részeg ember az őszinte ember?
Lehet, hogy csak ittasan mert szívből cselekedni...
Sosem csinalt meg ilyet, pedig rugott mar be velem es nelkulem is, es lett is volna ra alkalma, volt hogy ugy ajanlkozott fel neki valaki... de engem valasztott...
Csak mindenki beszel ossze-vissza... Basszus nem tudom elhinni, hogy kepes volt megcsalni.
szerintem egy csók miatt (pláne, ha megbánta) még nem érdemes felrúgni egy amúgy jól működő kapcsolatot. persze a kiengesztelés legyen hosszadalmas és áldozatokkal teli.
ha viszont voltak más gondok is, és ez csak a jéghegy csúcsa, akkor szakits vele.
Elmentek beszelgetni a "lannyal", mert regi jo baratok, a lanynak 10 eve van pasija, de valahogy mindig az enyemnel kotott ki (meg mielott osszejottunk) mert o szeretethianyos meg van koztuk egy megmagyarazhatatlan, legyozhetetlen vonzodas (ezt a csaj mondta, a parom nem gondolja igy), amugy a no egy oreg banyarem, de konkretan, en semmi vonzot nem talalnek benne. A no pasija ment utanuk, mert sejtette, hogy valami ilyesmi lehet, es lam.
Az egyetlen ok, amit fel tudok hozni a parom mentsegere, hogy nekem mostanaban kulonbozo okokbol nem nagyon jon ossze a szex, es talan reszegen ugy erezhette, hogy igy most kicsi jobb lenne neki, nem tudom...
Kortól / eddigi tapasztaltságától is függ. Ha veled van 2 éve, és örökké veled akar maradni, de még sohasem volt ilyen tapasztalata mással, akkor megbocsájtható.
Az a lényeg, hogy szeret, nem? A szex csak szex, ha csak egyszer fordul elő, akkor megbocsájtanék (ha érzelemmentes volt). Persze ha nem első eset akkor már nem feltétlenül.
Ha olyan okokból nem jött össze a szex, amiről nem tehetsz (pl. betegség) akkor nem csak hogy ez nem mentség a pasid számára, hanem súlyosbító körülmény, mert nem büntethet olyanért, amiről nem tehetsz...
Akkor ezek szerint csak a csaj pasija látta, és tőle tudod? ... Hú, nem tudom, tényleg... Mert ha vonzódik ehhez a csajhoz, megette a fene.. Szerintem ne csináld azt, hogy eltiltod a csajtól. Érted, ne úgy kívánjon Téged, hogy lecsapod, elrejted stb. a másik csajt, hanem akkor is Téged kívánjon, ha ott van szem előtt a másik csaj... Különben megette a fene, ha már rendszabályozni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!