Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, amiért most azonnal otthagynátok a párotokat?
82%
Hát azért vannak olyan esetek, amikor az emberek hagyni szoktak valakit sírni este.
65%: Semmi baj velük, ők ilyenek. Biológiailag pedig ha 35 éves korokig nem alakítanak ki saját életteret, akkor soha nem tudnak normális, önálló életet kialakítani a leendővel, így nagy valószínűséggel nem lesz jó párkapcsolatuk vagy rosszban fognak élni, esetleg nem is lesz.
55%: Nem kell rögtön dobálózni, mert Te sem írtál normális választ. Te sem írtad le, hogy milyennek kellene lenni egy normális partnernek, csak vádaskodsz, holott nem hiszem, hogy Te többre lennél képes! :) Úgyhogy kettőnk közül, aki "bukta", az Te vagy :)
59%
Neked mitől lesz jó egy párkapcsolat? Csak mert ebből nagyon úgy tűnt, hogy fontos az önálló élet a szülőktől.
De nagyon sokan élnek úgy, hogy a szüleikkel laknak 35 évig is talán (és ebbe már nem értem bele azokat akiket az előbb mondtam), nekik akkor nem lehet jó a párkapcsolatuk? Pl. India, Kína több milliárdos lakossága
#24: Te felsoroltad az igényeidet. Erre én megkérdeztem, hogy mit tudsz nyújtani cserében. Utána jött a bullshit generátor. Olvass vissza, már ha a tudatod engedi, hogy higgy a saját szemednek.
Egyébként, a #23-as válaszban taglalt dolgok rendben voltak, nem értem miért nem lehetett ezzel kezdeni.
Én pedig azért nem írtam le, mert senki sem kérdezte. /Nem is tartozik ide./
Igen, nekem fontos a külön élet, de nem egyedül. Körülöttem ez a normális nagy részben, sőt, valaki külföldre utazott ki dolgozni, hogy jobban éljen a családja és a szüleinek is betudjon segíteni. Sajnos ez az ország ilyen...
Szerintem nem attól függ egy boldog párkapcsolat, hogy nekem mi a jó. Ugyanis mindenkinek vannak elképzelései, Te is beletudnál kötni az enyémbe, ahogy én is a Tiédbe, mert más emberek vagyunk és mások az elképzeléseink. Szerintem attól függ egy párkapcsolat nagy általánosításban, hogy a párok összepasszoljanak természetileg, anyagi helyzet nagyjából egyforma legyen (vagy idővel nagyjából) és fontos a családtagok befolyása és az ehhez fűzött vélemény, na és fontos a közös jövőről alkotott kép stb... Rengeteg ilyen dolgot tudnék még felsorolni, de hatalmas nagy összesítésben két szóval: passzoljanak össze :)
Más kultúra, más felfogás. Máshol, pl. Amerikában vannak olyan helyek, ahol 18 éves korában összecuccoltatják a gyerkőcöt és irány külön :) Máshol már gyerekként férjhez adják a lányukat... ez ilyen (második esetben mondhatjuk, hogy sajnos).
#28: Az, hogy "normális nő" nem válasz. Az már inkább amit a #23-ban leírtál.
Ez neked bunkó volt ? Nem találkoztál még normális férfival. /muhahaha, most vissza kaptad./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!