Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi az, amiért most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az, amiért most azonnal otthagynátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Pl. az exetek azt mondja, hogy jöjjetek újra össze, vagy kiderülne, hogy az aktuális párotok nem is létezik, stb.
2015. márc. 28. 20:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Hja hozzátenném: Az én elvárásaim szerint egy pasi ne legyen bunkó, mert szerintem ez nem egy normális pasasra vall (bár lehet valaki ezt kedveli, sok fiú szerint ezekre hajtanak a lányok) :D
2015. márc. 28. 21:53
 32/47 anonim ***** válasza:

"Hát azért vannak olyan esetek, amikor az emberek hagyni szoktak valakit sírni este."

Hát. Nekem nem nagyon jut eszembe ilyen lehetőség.

2015. márc. 28. 21:56
 33/47 anonim ***** válasza:

#30: Látod, látod. Megy ez. Én tényleg nem tudom mit tudnék nyújtani. Nincsenek is igényeim.

A "bunkó" pedig pontosan olyan elcsépelt közhely mint a "normális nő/férfi".

Neked már én is bunkó vagyok, pedig csak egy kérdést tettem fel. Mások egy kisírt szemű kiskutyát látnak bennem általában [link]

2015. márc. 28. 21:59
 34/47 anonim ***** válasza:

"Utána jött a bullshit generátor. Olvass vissza, már ha a tudatod engedi, hogy higgy a saját szemednek."

A kis ártatlan... :D

A bunkó azt is jelenti számomra, hogy meg se várja, hogy mondjuk egy általánosítást kifejtsen a másik, már rögtön elkönyveli hülyének és úgy is reagál erre :D Vagy egy ismeretlen ember kérdésre rögtön szarkasztikusan válaszol és nőket lealacsonyítóan, mert neki rossz tapasztalata volt vagy egy ismerősénél vagy esetleg hallomás miatt... :D

2015. márc. 28. 22:08
 35/47 anonim ***** válasza:

#34: Ezek igazak rám, de nincsenek negatív tapasztalataim, mások véleménye pedig egyáltalán nem érdekel.

Tehát akkor mégsem lehetek bunkó, mert ezeket adtad meg kritériumnak. Marad a kisírt szemű kiskutya ?

2015. márc. 28. 22:11
 36/47 anonim ***** válasza:
Szilvás vagy barackos bukta? :D :D
2015. márc. 28. 22:16
 37/47 anonim ***** válasza:

#36: Utálom a süteményt. /és a célzást sem értem./

Ez megint kitérő válasz; szerinted bunkó vagy kisírt szemű kiskutya vagyok ?

2015. márc. 28. 22:20
 38/47 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg azt, amit belinkeltél :) Bunkó vagy, mert amit leírtam, az igaz rád és így akkor bunkó vagy :D

A kisírt szemű kiskutyára értettem, hogy bukta. Kifejtsem? Mert tudom, hogy ez többértelmű és Te ezt "közhelyesnek" veheted :P

2015. márc. 28. 22:24
 39/47 anonim ***** válasza:

#38: A képen semmi ijesztőt nem fogsz találni, ha megnézed. /bár, ez megint relatív./

A te értelmezésed szerint akkor lennék bunkó ha a tapasztalataimból téves konklúziókat vonnék le vagy mások hülyeségére hallgatnék, amikor előadják a nőgyűlölet 2.0-t. Ez rám nem igaz. Engem nem értek csalódások, se semmi, - és mint említettem nem érdekel mások véleménye sem. Te ennek a két ténynek függvényébe helyezted a bunkó definícióját. Ezek alapján nem lehetek bunkó, de kisírt szemű kiskutya igen.

Melyik vagyok tehát ?

2015. márc. 28. 22:31
 40/47 anonim ***** válasza:

És most olvasd el megint háromszor a #34-es hozzászólást és az ennél fogva felállított kijelentéseidet nyomatékosítva visszavonhatod, ugyanis a megállapításod hamis annak értelmében, hogy nem megfelelően jutott el a megfelelő helyre az alábbiakban említett válasz. Tehát a megfelelő elolvasás közben bekövetkező felfogás után rálehet jönni, hogy nem csak arról írtam, hogy egyéni tapasztalat vagy hallomás, hanem konkrét általad cselekedett példát is felhoztam, ami az én elvárásaimnak ellentmond.

Tehát a válaszom ennek értelmében: Bunkó :D

2015. márc. 28. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!