Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi az, amiért most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az, amiért most azonnal otthagynátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Pl. az exetek azt mondja, hogy jöjjetek újra össze, vagy kiderülne, hogy az aktuális párotok nem is létezik, stb.
2015. márc. 28. 20:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

59%-os

:D:D:D Én pont az vagyok akit te nem kedvelsz férfiban :D

És nagy részét megértem, hogy nem tetszik, de mi a baj azzal, ha valaki szeret a szüleivel élni?

2015. márc. 28. 20:43
 12/47 anonim ***** válasza:
Önállótlanságra utal, mert nem képes saját erőből saját életet felépíteni, ez az egyik ok. Másik: Lusta és kényelmes típus, anyuci pici fia, imádja kiszolgáltatni magát, közben éli a saját életét, dolgozik, de többre nem akar képes lenni, sem felelősséget vállalni egy másik életért még.
2015. márc. 28. 20:48
 13/47 anonim ***** válasza:

59%

Szóval az nem elképzelhető, hogy szeret velük lenni és besegíteni nekik? Az, hogy velük lakik nem egyenlő azzal, hogy eltartatja magát. Sőt, én ismertem olyan 26 éves férfit, aki nem csak otthon lakott és besegített, de még haza is adta a keresete egy részét.

2015. márc. 28. 20:51
 14/47 anonim ***** válasza:
Ezek az elvárások... Mit adnál cserébe mind ezért amiket felsoroltál ?
2015. márc. 28. 20:51
 15/47 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy felelősséget vállalt két másik életért is.
2015. márc. 28. 20:52
 16/47 anonim ***** válasza:

Ha a szülőkkel élsz, természetes dolog, hogy beleadsz a családi kasszába! Nem is értem ezt miért kell külön felhozni... Lehet úgy is segíteni a szülőkön, hogy nem laksz otthon! Örök életére ezzel a kifogással akar élni? Ezzel az erővel mindenki otthon lakhatna, hisz egyszer minden szülő annyira megöregszik, hogy alig tudja ellátni magát... és előbb írtam: HA MEGTEHETI, tehát van pénze, minden klappol, nem betegek a szülők, csak életképtelen.

Mit adnék? Amit egy normális nő egy normális férfinak :) Viszont a mai lányok... Nem mindenkire értem természetesen, de főzni nem mindegyik tud 2x éves korára se, se mosni, se semmi... az albitársam még a mosatlan kajásdobozát is hazaviszi, annyira lusta, hogy akár el is mosogasson... Mondjuk Ő fiú, de fuhh, borzasztó és rendrakás, egyebek... a főbérlőnek kell takarítani utána a szobájában, már én szégyellem magam helyette néha... Na és ilyenek léteznek...

2015. márc. 28. 20:57
 17/47 anonim ***** válasza:

Azt látványosan részletesebben sikerült felsorolni, hogy milyen elvárásaid vannak.

Vice versa pedig: "Amit egy normális nő egy normális férfinak"

Hasonlóra számítottam.

2015. márc. 28. 21:03
 18/47 anonim ***** válasza:
Ha lettél volna normális nővel együtt, akkor tudnád miről van szó, de úgy látszik még nem sikerült... :)
2015. márc. 28. 21:04
 19/47 anonim ***** válasza:

Akkor kellett volna azonnal szakítanom a volt barátommal, amikor hagyta, hogy az éjszaka közepén egyedül sírjak, és ő csak befordult a másik oldalra.

Na ezért a következőt is elhagynám.

2015. márc. 28. 21:07
 20/47 anonim ***** válasza:

59%

Értem amit mondasz, de ez az, hogy sokan vannak akik szerintem megtehetnék, hogy nem otthon laknak, de egyszerűen olyan szoros a kapcsolatuk a szüleikkel és szeretik őket, hogy velük maradnak. (És nem arról van szó, hogy lusták, nem önállóak és eltartatják magukat).

Én nem látom, hogy ezzel mi a gond.

2015. márc. 28. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!