Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, amiért most azonnal otthagynátok a párotokat?
59%-os
:D:D:D Én pont az vagyok akit te nem kedvelsz férfiban :D
És nagy részét megértem, hogy nem tetszik, de mi a baj azzal, ha valaki szeret a szüleivel élni?
59%
Szóval az nem elképzelhető, hogy szeret velük lenni és besegíteni nekik? Az, hogy velük lakik nem egyenlő azzal, hogy eltartatja magát. Sőt, én ismertem olyan 26 éves férfit, aki nem csak otthon lakott és besegített, de még haza is adta a keresete egy részét.
Ha a szülőkkel élsz, természetes dolog, hogy beleadsz a családi kasszába! Nem is értem ezt miért kell külön felhozni... Lehet úgy is segíteni a szülőkön, hogy nem laksz otthon! Örök életére ezzel a kifogással akar élni? Ezzel az erővel mindenki otthon lakhatna, hisz egyszer minden szülő annyira megöregszik, hogy alig tudja ellátni magát... és előbb írtam: HA MEGTEHETI, tehát van pénze, minden klappol, nem betegek a szülők, csak életképtelen.
Mit adnék? Amit egy normális nő egy normális férfinak :) Viszont a mai lányok... Nem mindenkire értem természetesen, de főzni nem mindegyik tud 2x éves korára se, se mosni, se semmi... az albitársam még a mosatlan kajásdobozát is hazaviszi, annyira lusta, hogy akár el is mosogasson... Mondjuk Ő fiú, de fuhh, borzasztó és rendrakás, egyebek... a főbérlőnek kell takarítani utána a szobájában, már én szégyellem magam helyette néha... Na és ilyenek léteznek...
Azt látványosan részletesebben sikerült felsorolni, hogy milyen elvárásaid vannak.
Vice versa pedig: "Amit egy normális nő egy normális férfinak"
Hasonlóra számítottam.
Akkor kellett volna azonnal szakítanom a volt barátommal, amikor hagyta, hogy az éjszaka közepén egyedül sírjak, és ő csak befordult a másik oldalra.
Na ezért a következőt is elhagynám.
59%
Értem amit mondasz, de ez az, hogy sokan vannak akik szerintem megtehetnék, hogy nem otthon laknak, de egyszerűen olyan szoros a kapcsolatuk a szüleikkel és szeretik őket, hogy velük maradnak. (És nem arról van szó, hogy lusták, nem önállóak és eltartatják magukat).
Én nem látom, hogy ezzel mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!