Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazaköltözzek v. ne? Egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaköltözzek v. ne? Egyetem miatt beköltöztünk barátommal Debibe,25 E/fő az albi. Nagyon sajnálom rá a pénzt és tudnék járni busszal, de neki muszáj bent laknia.

Figyelt kérdés

-én 20, ő 23

-a szülei fizetik,nekem nem,emiatt suli mellett melóznom kell,de azt mondja,hogy ne menjek haza,majd ő fizeti a részem

-3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve minden nap együttalszunk

-elég rossz a kapcsolatunk(szex nincs hetek óta)

-2009.okt.óta lakunk bent,a tulaj miattunk beköttette a netet+kábel tv-t

2010. febr. 17. 09:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ami pedig a pénzt illeti, mond meg, hogy neked ez így nem megy, hogy melózol suli mellett, azt viszont nem szeretnéd, hogy ő (vagyis inkább a szülei) tartsanak el.

Ez később nagyon isszaüthet, ha esetleg szakításra kerülne sor, akár a fejedhez is vághatják, illetve te magadat is marcangolnád, hogy pedig ő milyen rendes volt veled, stb. És még nehezebben hoznál meg egy végleges döntést.

Előző voltam.

2010. febr. 17. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

figyi sztem ne szakíts vele azért mert nincsen szex:S

valszeg azért nincs, mert folyton veszekedtek. magyarázd el neki, h te nembírod a terhet, h melózol, főzöl+mosol, és még tanulsz is ezmellett. ez neked kicsit sok. ha ezt megérti, akkor télleg rendes pasi.

esetleg lehetne h több terhes vállal magára, mondjuk ő mos, mosogat, takarít, temeg melózól és főzöl. ha neked ezígy jólenne. ha nem akkor költözz haza nyugodtan, ha szeretitek egymást, akkor ígyis fenttudjátok tartani a kapcsolatot. hameg tönkremegy, akkor legalább tutira tudod majd, h gebasz voolt.

ja és nemkell rögtön szakítani meg elásnai azt a pasit aki 1-2 hete nem szexel. nem minden pasinak van az agya helyén pénisz, van akiknek más dolgok néha fontosabbak, vagy éppen más dolgok nyomják a lelkét és ezmiatt nemképes a szexre. ez nemjelenti azt h hú, tuti megcsal, meg stbstb. kommunikáció.

2010. febr. 17. 11:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam, hogy ő akar sexelni, de én nem. Meg talán nem próbálkozik eléggé, nem elég akaratos, de már ő sem tudja h mit merjen meg mit nem..:S
2010. febr. 17. 12:13
 14/23 anonim ***** válasza:
figyi az elég rossz ha nálatok olyan a szex h akaratosnak kell lennie, h te hajlandó legyél szexelni, és h mernie kell dolgokat. ha az eddigiekkel nemis űzöd el magadtól, ezzel tuti h elfogod. én azt ajánlom beszéljétek meg, mert így tönkre fog menni a kapcsolatotok.
2010. febr. 17. 12:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem az exemre,hogy nem érdeklik más nők..aztán kiderült,hogy mégis...hallgass a szívedre és ne azon gondolkodj lesz-e másik..még fiatal vagy!
2010. febr. 17. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:

És te miért nem akarsz vele szexelni?

Ezek szerint valami baj van.

Nem mindegy, hogy te úgy általában nem vagy oda a szexért, vagy csak őt nem kívánod, vagy korábban kívántad, de mostmár nem? Mert ha a legutolsó, akkor sürgősen lépj.

És beszéljetek a promlémákról.

2010. febr. 17. 19:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Régen kívántam(3 évvel ezelőtt)
2010. febr. 17. 21:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Mindenképp költözz haza!

Aztán gondolkodj el, hogy van-e értelme folytatni. Hogy fel tudod-e éleszteni a tüzet, és hogy egyáltalán akarod-e? Én 8 évet húztam le egy pasival, akit csak az első évben kívántam. A végén megcsaltam fűvel fával, mert hiányzott a szex, de vele már nem ment nekem, viszont ragaszkodtam hozzá és az együtt töltött évekhez, ezért nem szakítottam. Hiba volt.

Minél több időt töltesz vele, annál nehezebb szakítani. Ha már nem kívánod, talán nem is szereted, minek húznátok egymás idejét? Normális dolog, hogy évek múltán csökken a szex mennyisége (na nem a heti 1 alkalomra gondolok), de attól még lehet jó, ha azon ritkább alkalmakkor kívánod. De ha már egyáltalán nem... És még csak 20 éves vagy. Kicsit foglalkozz magaddal többet, legyél nélküle többet, hogy hiányzik-e, vagy jól elvagy?

2010. febr. 18. 08:26
 19/23 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok.

Nyugi, nem csak egy ilyen pasi futkos a világon!!!

Nekem is volt 17 évesen egy "nagy" szerelmem, amiről aztán kiderült, hogy nem is olyan nagy, de mivel ő volt az első igazi pasim ezt gondoltam. A szakítás rettenetesen fájt és 1 év kellett mire kihevertem, de nem bántam meg.

Közben éltem az életem, pasiztam, buliztam és 20 évesen megismertem egy srácot (PONT EGY BUSZON), aki azóta már a férjem és van egy gyönyörű kislányunk!!! Még mindig szerelmesek vagyunk egymásba és nála jobb férjet nem is kívánhatnék. Az igaz, hogy mosni, főzni nem tud, de azon kívül mindent megcsinál és egyedül is el tudja látni a gyereket (ami nem kis feladat)!

A szexről meg annyit, hogy minden párkapcsolat más.

Az elején még mi is hetente min. 6X, aztán ez lecsökkent.

Előbb a munka, aztán a gyerek.... stb. miatt.

Ha az ember hónapokig 5-kor kel és jó esetben 11-kor ágyba kerül nem mindig van kedve összebújni.

2010. febr. 18. 09:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma hazaköltözök, nem bírom tovább, remeg a kezem, nem bírok enni az idegtől.
2010. febr. 18. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!