Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazaköltözzek v. ne? Egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaköltözzek v. ne? Egyetem miatt beköltöztünk barátommal Debibe,25 E/fő az albi. Nagyon sajnálom rá a pénzt és tudnék járni busszal, de neki muszáj bent laknia.

Figyelt kérdés

-én 20, ő 23

-a szülei fizetik,nekem nem,emiatt suli mellett melóznom kell,de azt mondja,hogy ne menjek haza,majd ő fizeti a részem

-3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve minden nap együttalszunk

-elég rossz a kapcsolatunk(szex nincs hetek óta)

-2009.okt.óta lakunk bent,a tulaj miattunk beköttette a netet+kábel tv-t

2010. febr. 17. 09:42
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Légyszi írjatok, mert állandóan veszekszünk,én menni akarok,de ahhoz neki is mennie kell,mert nincs aki főzzön+mosson rá.
2010. febr. 17. 09:48
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

Ha kifizetné én akkor sem biztos, hogy maradnék!

16,5 éves korod óta vele vagy, akkor mikor akarsz élni???

Majd 27 évesen rájössz, hogy eddigi egész életedet egy pasi mellett töltötted és akkor már nem lesz olyan egyszerű újrakezdeni! A barátnőm is így járt.

Ne értsd félre, én nem azt mondom, hogy hagyd el őt, de akkor legalább még ne kösd össze ilyen szorosan magad vele.

Kicsit szabadabbak lennétek mindketten, ha nem élnétek együtt és persze, ha úgy alakul a napirend még mindig ott tudsz nála aludni, de mégsem függenél tőle ennyire.

Fiatal vagy még, használd ki!!!! (26/L)

2010. febr. 17. 09:52
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Előző vagyok.

Mi az, hogy nincs aki mosson, főzzön rá?

Menekülj gyorsan!!!!

Akkor Te csak erre kellesz neki??

Könyörgöm 20 éves vagy! Még előtted az élet!!!!!!!!!!!!!

Te nem barátnő hanem házvezető nő vagy neki!!

Ne félj, ha rá lenne szorulva biztos nem halna éhen és nem járna koszos ruhákban sem.

2010. febr. 17. 09:56
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is mindig úgy érzem, hogy kimaradok valamiből. De már annyira összeszoktunk. És félek, hogy soha többé nem találnék ilyen pasit, akit nem érdekelnek más csajok, nem csalna meg...
2010. febr. 17. 09:59
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kapcsolatotok egyáltalán nincs rendben. Ha rendben lenne, fel sem merült volna, hogy elköltözz tőle. Csak azért, hogy neki legyen házvezetőnője, azért ne maradj vele. Túl korai volt az együttélés. Nem érdemes egy kapcsolat romjait egybentartani csak a megszokás miatt. Költözz haza, meglátod, hogy akkor mennyire fogtok egymásnak hiányozni. Szerintem az nem természetes ebben a korban, hogy hetekig nincs szex.
2010. febr. 17. 09:59
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én abban sem vagyok biztos, hogy nem csalna meg. Hetekig szex nélkül egy 23 éves férfi mi okból bírja ki ha nem muszáj ? Előző voltam.
2010. febr. 17. 10:01
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem csak egy 23 éves nem ok nélkül bírja ki szex nélkül hetekig. Egy 32 éves is ilyen. Miért nem tud mosni, főzni magára? Már egy felnőtt férfi. Te csak erre kellesz akkor ezek szerint neki. Hát inkább költözz haza.
2010. febr. 17. 10:06
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszi, de picit félreérthető voltam. El szokott mosogatni,meg csak ebédet kell főznöm, de nekem még az is nagy teher a suli meg meló mellett,pedig szeretek neki főzni.Nem szokott követelőzni,nagyon rendes pasi.:(:(
2010. febr. 17. 10:21
 9/23 A kérdező kommentje:
Inkább most a pénz motivál és az emiatti állandó veszekedés.
2010. febr. 17. 10:21
 10/23 anonim ***** válasza:

20 éves vagy. Hetekig nincs szex. Mi lesz később? Érdemes több időt és energiát belefektetni ebbe a kapcsolatba?

Rendes pasi. Van még sok rendes pasi. És fogsz is találni magadnak mást. Minden szakítás nehéz, de minél tovább húzod, annál nehezebb lesz, mert annál több időt töltesz vele, annál több időt kell kidobnod az ablakon.

Szerintem mindenképp költözz haza, de én a szakítást is nagyon megfontolnám.

2010. febr. 17. 10:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!