Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazaköltözzek v. ne? Egyetem miatt beköltöztünk barátommal Debibe,25 E/fő az albi. Nagyon sajnálom rá a pénzt és tudnék járni busszal, de neki muszáj bent laknia.
-én 20, ő 23
-a szülei fizetik,nekem nem,emiatt suli mellett melóznom kell,de azt mondja,hogy ne menjek haza,majd ő fizeti a részem
-3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve minden nap együttalszunk
-elég rossz a kapcsolatunk(szex nincs hetek óta)
-2009.okt.óta lakunk bent,a tulaj miattunk beköttette a netet+kábel tv-t
Ha kifizetné én akkor sem biztos, hogy maradnék!
16,5 éves korod óta vele vagy, akkor mikor akarsz élni???
Majd 27 évesen rájössz, hogy eddigi egész életedet egy pasi mellett töltötted és akkor már nem lesz olyan egyszerű újrakezdeni! A barátnőm is így járt.
Ne értsd félre, én nem azt mondom, hogy hagyd el őt, de akkor legalább még ne kösd össze ilyen szorosan magad vele.
Kicsit szabadabbak lennétek mindketten, ha nem élnétek együtt és persze, ha úgy alakul a napirend még mindig ott tudsz nála aludni, de mégsem függenél tőle ennyire.
Fiatal vagy még, használd ki!!!! (26/L)
Előző vagyok.
Mi az, hogy nincs aki mosson, főzzön rá?
Menekülj gyorsan!!!!
Akkor Te csak erre kellesz neki??
Könyörgöm 20 éves vagy! Még előtted az élet!!!!!!!!!!!!!
Te nem barátnő hanem házvezető nő vagy neki!!
Ne félj, ha rá lenne szorulva biztos nem halna éhen és nem járna koszos ruhákban sem.
20 éves vagy. Hetekig nincs szex. Mi lesz később? Érdemes több időt és energiát belefektetni ebbe a kapcsolatba?
Rendes pasi. Van még sok rendes pasi. És fogsz is találni magadnak mást. Minden szakítás nehéz, de minél tovább húzod, annál nehezebb lesz, mert annál több időt töltesz vele, annál több időt kell kidobnod az ablakon.
Szerintem mindenképp költözz haza, de én a szakítást is nagyon megfontolnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!