Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szornyu vagyok. Elrontottam. Mit tegyek?
Az tortent, hogy egyutt vagyok 5 honapja egy fiuval. De en, es a hulye fejem.. megcsaltam. Lefekudtem valakivel, es nagyon buntudatom van. Idegileg kesz vagyok. Akivel megcsaltam eddig azt hittem szeretem. De nem! Rajottem hogy a baratom szeretem. Mit csinaljak ? Tudom hulye r*banc vagyok.. elbasztam. Felek hogy az a fiu akivel megcsaltam a baratom, mindent vissza mond neki.
En: 17. Baratom: 18
11es!
azt amit tett megbocsájtanád, de azt hogy nem meri vagy nem akarja elmondani azt nem?
r*banc vagy írd ki nyugodtan amúgy mond el neki de ha megcsapdos és fel darabol.... na jó maradjuk annál hogy szó nélkül ott hogy akkor ne csodálkozz /tudod akkor becsüli meg az ember amije van amikor már nincs/
ennek reményében és tudatában sok sikert :D
Utolso elotti igazad van..mindenki hibazik
Utolso: 14 eves lehetsz maximum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!