Valamit nagyon elrontottam?
Sehogy. Az ilyen nem fog soha megváltozni.
Csak az idődet vesztegeted.
Ezt a harmadik gyerek gondot én is ismerem, csak a gyerekeim saját apjával. Rúgd ki, nyugodtabb lesz az életed!
Van az a kapcsolat, amiért érdemes küzdeni, ez nem az.
#utolsó
..és te ezt leszűrted pár mondatból, gratulálok, felnőtt, érett gondolkodású nő lehetsz - nem csodálom, hogy a férjed olyan veled, amilyen.
--
Játsszatok közösen - meglepődnél, hogy mennyivel tartalmasabbnak fogod érezni, mint külső szemlélőként -, és ezt a gyáva dolgot ne erőltesd, még ha így is van, valószínűleg csak még több veszekedést szül.
4: Onnan tudom, hogy évekig küzdöttem ugyanezzel. Ha a másik nem hajlandó észrevenni, hogy közös a felelősség, közös a munka, hanem csak azt nézi, hogy neki jár a szórakozás, a másik meg csak húzza az igát, akkor ott nincs mit javítani.
Amúgy a válás után utólag azt mondta a volt férjem, hogy már belátja, hogy nekem volt igazam és sajnálja... és nekem erőszakosabbnak kellett volna lennem.
Közös játék? Nagyon könnyű mondani, de ha a munka után a gyerek enni kér, másnap tiszta ruha kell, a mosogató meg tele van, akkor nem lehet leülni játszadozni. Ellenben ha ketten gyorsan elvégeznék a házimunkát, akkor utána mind a kettő ki tudna kapcsolódni.
"Elvált nőként, két gyermekkel talált rám a mindent elsöprő szerelem."
"Úgy érzem, lett egy harmadik gyerekem, és róla is gondoskodhatok."
Az elet ugyanolyan, csak a szereplok valtoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!