Mit tegyek ha a csalásomnak igaza volt, és elrontottam az életem?
A családodnak nincs igaza, és leginkább miattuk vagy problémás és kallódó ember.
Keress meg egy pszichológust (ifjúsági) vagy pszichiátert, aki segít neked kicsit irányba állni és megtaláni az önsorsrontásod feloldási módját (az önsorsrontás oka a szülőd, akár egyik akár másik, akár mindkettő).
Szakemberi támogatással a hátad mögött sikeresen le tudsz érettségizni. felvételizni, végigcsinálnia sulit és megtaláni önmagad.
Nem késtél le semmiről, még nagyon fiatal vagy. :)
"Azt is sajnálom, hogy ide születtem, mert ha tenger közelébe születek ahol delfinek úszkálnak, most az őzek, nyestek, kutyák, macskák helyett a delfineket tanulmányoznám."
Most lehet kemény leszek, de te valójában nem tanulmányozol semmit. De ha feltámadt benned az igény a tanulmányozásra és munkára, akkor nyitva a pálya, érettségi, és aztán tetszőlegesen állatgondozó tanfolyam vagy biológus diploma. De nagyon kemény ám, fel kell kötni a felkötnivalót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!