Elrontottam valamit eléggé, de nem kértem bocsánatot, mert tudtam, ugysem hallja amit mondok. Ha holnap felhozom, késő lenne már?
szerintem jobb később mint soha
ha meg az a baja,hogy elcseszted,mégsem enged szóhoz jutni,akkor az az ő baja,ha én azt akarom,hogy valaki bocsánatot kérjen,akkor őt is végighallgatom,nem kezdek még el külön pofázni,hogy ő ne jusson szóhoz
de a lényeg,hogy szerintem is,ha személyesen akarod lerendezni,akkor holnap se késő
Attól függ, milyen viszonyban vagy az illetővel, mennyire ismeritek egymást.
Holnapig talán ő is lehiggad, ha alapból ismer és kedvel (szeret) téged, el fogja fogadni a bocsánatkérésed. Gondolom, ma hirtelen felment benne a pumpa és csuklóból vagdalkozott.
Ha nagy a tét számodra (nagyon fontos a vele való jó kapcsolat), írj egy sms-t, hogy már készülsz a holnapi bocsánatkérésre. Ebből látja a szándékot, és talán lejön neki, hogy tartasz kicsit tőle, azért nem hívod fel direktben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!