Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek bocsánatot a...

Hogyan kérjek bocsánatot a feleségemtől? Nem áll velem szóba.

Figyelt kérdés

Tegnap vacsoránál a feleségem egy pofont akart adni a lányunknak mert azt mondta "én nem eszem ilyen szaart".

Én erre elkaptam a kezét és eléggé megszorítottam.

2011. nov. 1. 22:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
24%
A lány megérdemelte volna a pofont, de gondolom erre te is rájöttél. Egyáltalán nem is értem, hogyan volt képed még a feleséges bántani emiatt. Én nem hogy nem állnék veled szóba, de még össze is pakolnék, mert aki egy kis szorításra képes, az a legközelebbi vitánál egy pofonra is. Minimum egy halálosan komoly bocsánatkérés egy nagy csokor virággal.
2011. nov. 1. 22:05
 2/27 anonim ***** válasza:
33%

Téged vágtalak volna pofon a helyében... No de most nem erre vagy kíváncsi.

csokor virág, mint ahogyan az előttem szóló is mondta, és bűnbánás

2011. nov. 1. 22:08
 3/27 A kérdező kommentje:

"A lány megérdemelte volna a pofont"

A lányaimnak senki sem adhat pofont, még az anyjuk se.

4/27 anonim ***** válasza:
96%

Ez a legrosszabb, amikor a 2 szülő nem egyformán kívánja nevelni a gyereket, az egyik többet enged, míg a másik szigorúbb... a gyerek szemtelen lesz a szigorúval, hiszen tudja, hogy az engedékenyebb fél majd mindig megvédi és úgyis megadja neki azt, amit akar. Elsőként ezt kellene tisztáznotok, ugyanis ez az, ami miatt még nagyon sok vitátok lehet. Bocsánatot pedig úgy kérhetsz, hogy odaállsz elé és azt mondod " Ne haragudj Szivem, nem akartam fájdalmat okozni." Ezt esetleg egy szál rózsa kíséretében...

De mondom, a nagyobb hiba az volt, hogy te megvédted a lányodat vele szemben, nem pedig a kézszorítás...

5/27 anonim ***** válasza:
66%

Hűűűűűűű...na ez a kijelentésed kiverte nálam a biztit. Kívánom neked, hogy neveld egyedül a lányaidat ugyanezzel a stratégiával. Megnézném hová jutsz (bár tudom, de neked kéne rájönnöd).

Elkényeztetett hülye p.csákat nevelsz belőlük.

Engem sem vertek naponta, sőt, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor kaptam a seggemre vagy épp az arcomra, de az nagyon is jogos volt, és kellett ahhoz, hogy olyan emberré váljak, amilyen vagyok.

Herótom van ettől az új divattól, hogy "a gyerekhez 1 ujjal se...". Gratulálok... 14 évesen már egy diszkóban fogják rázni a már rég nem szűz p.csájukat, bedrogozva.

22/L

2011. nov. 1. 22:12
 6/27 A kérdező kommentje:

"14 évesen már egy diszkóban fogják rázni a már rég nem szűz p.csájukat, bedrogozva."

Van még 2 nagyobb lányom.

Nem rázták magukat 14 évesen, sőt most sem rázzák magukat.

2011. nov. 1. 22:18
 7/27 anonim ***** válasza:
47%

"A lányaimnak senki sem adhat pofont, még az anyjuk se."

Megkérdezhetem, miért játszod itt az eszedet? Még most is úgy érzed neked volt igazad, miért akarsz hazudni is a feleségednek? Te majd a kanoktól védd meg a lányaidat ne az anyjuktól. A lányodnak meg a tányért kellett volna a fejébe húznod. Apák gyöngye! Élmény lehet a feleségednek lenni.

2011. nov. 1. 22:29
 8/27 A kérdező kommentje:

Igen a lányom szemtelen volt de azért nem kell pofozni.

Amilyen kis érzékeny biztos nagyon a szívére venne egy pofont.

2011. nov. 1. 22:36
 9/27 A kérdező kommentje:
Én csak az erős kézszorítás miatt akarok bocsánatot kérni a feleségemtől.
2011. nov. 1. 22:37
 10/27 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerű:

"Drágám neharagudj,hogy megszorítottam a kezed.Elborult az én agyam is,kérlek bocsáss meg..."

Mondj ennyit.

2011. nov. 1. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!