Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek bocsánatot a...

Hogyan kérjek bocsánatot a feleségemtől? Nem áll velem szóba.

Figyelt kérdés

Tegnap vacsoránál a feleségem egy pofont akart adni a lányunknak mert azt mondta "én nem eszem ilyen szaart".

Én erre elkaptam a kezét és eléggé megszorítottam.

2011. nov. 1. 22:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

Az én párom ilyet nem mond.Milyen dolog az,hogy a te gyerekedre senki nem emel kezet?Senki nem azt mondta,hogy üssed,verjed.Az én gyerekemet is én és a párom neveljük meg,nem más.Ha kell néha egy pofon.Ez azért a lányod részéről sértő nem gondolod?Mit kapott ő ezért mert ezt mondta?Megszorongattad az anyja kezét?Még a feleséged a hibás?Ne haragudj,te egy mamlasz vagy, a lányod,meg egy h.lye pics@ lesz pár év múlva.Megszülte (azért szendvedett),éjszakázott vele kisebb korába,neveli (már amennyire hagyod),főz neki és ezt mondja,hogy nem eszem meg ezt a sz@rt.Elsőnek pofon vágtam volna,aztán mondtam volna neki,hogy mehet aludni.Éhen.Más örülne,ha tudna mit enni,nemhogy nyávogjon.Szép kis nevelés.

Örülj,hogy nem hagyott el.Na meg mit vegyél neki?!Neveld meg a gyereked!NEM felejteném el neked soha a feleséged helyében!!!!

22/N (anyuka)

2011. nov. 2. 13:33
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyébként nem a kézszorításért haragszik, hanem azért, mert hülyét csináltál belőle a gyerek előtt. Elveszítette az anyai tekintélyét. Nem tudom, a lányod hány éves, de úgy ítélem meg a viselkedéséből, hogy korai kamaszéveit taposhatja. Ilyenkor bizony kell a tekintély a szülőnek, mert a kölyök könnyen elkapatja magát. Ezen nem virágcsokorral kell segíteni, hanem beszélgetéssel. Mind a lányoddal, hogy ne szarozza az anyja főztjét, hanem örüljön hogy kap enni, mind a feleségeddel, hogy mit engedjetek meg a nevelésben és mit nem. Mindkettőtök gyereke (gondolom), és közös nevelési elveket kellene kidolgozni.
2011. nov. 2. 13:41
 23/27 A kérdező kommentje:

A lányom 11 éves.

Megbeszéltem vele ,hogy máskor inkább mondja azt ,hogy nem szeretne ilyet enni, és készítsen magának szendvicset.

2011. nov. 2. 14:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Ez elég erős ám. Az jó, hogy megbeszélted a lányoddal, de

a lány előtt sose kezeld le a feleséged. Ne így akard magad beállítani a jóságos apának. Semmi baja nem lett volna a gyereknek, és talán vigyázna a szájára anyukájával szemben, mert látja ő maga is kiáll magáért.

Nem vagyok híve a pofozkodásnak, de ennek nem lehetett volna hátránya. Az anya lánya közti dolgot nekik kell lerendezni. Attól még lehetsz te a jó apa, ha a lány nem veszi az adást az anyukájától. Akkor ráadásul haragudhatnál is te a feleségedre, nem pedig fordítva, mint most van.

Feleséggel meg beszélj, hogy inkább szavakban fejezze ki felháborodását, és tanítsa a gyereket, pofon nélkül ha lehet.

2011. nov. 2. 14:52
 25/27 anonim ***** válasza:
36%
na de most sz*r volt a kaja vagy nem volt sz*r? mert ez is egy tényező.
2011. nov. 2. 20:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, h még a kérdező van szidva?

Azért, megütni egy lányt/gyermeket, mert kimerte mondani a sz@r szót, ráadásul még kajára is? Kissé konzervatív felfogás, és kissé az anyának is elkéne gondolkoznia, h milyen esetbe üti meg a gyermekét, de ilyenért pont az lett volna a durva.

Az viszont kérdező valóban szintén durva volt, h a lány előtt megszorítottad a feleséged kezét.

Próbálj úgy bocsánatot kérni tőle, h te ezt nem tartod helyesnek, h a lány rosszat tett, de ilyenért még nem kell megütni, és hirtelen nem tudtad, h hogy védd meg. Kérdezd meg a feleséged, h mi baja volt, lehet szerintem még ő se akart volna így tenni a lány felé csak vmiért feszültebb volt.

2014. ápr. 3. 01:45
 27/27 anonim ***** válasza:
49%
Ja és igen, az is lényeges tényező lenne, h tényleg sz@ar volt-e a kaja, vagy se. :D :P
2014. ápr. 3. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!