Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szornyu vagyok. Elrontottam. Mit tegyek?
Az tortent, hogy egyutt vagyok 5 honapja egy fiuval. De en, es a hulye fejem.. megcsaltam. Lefekudtem valakivel, es nagyon buntudatom van. Idegileg kesz vagyok. Akivel megcsaltam eddig azt hittem szeretem. De nem! Rajottem hogy a baratom szeretem. Mit csinaljak ? Tudom hulye r*banc vagyok.. elbasztam. Felek hogy az a fiu akivel megcsaltam a baratom, mindent vissza mond neki.
En: 17. Baratom: 18
nem tudsz mit tenni, ha már megtörtént a dolog. ha nem is mondaná el a barátodnak a másik fiú, a lelkiismereted akkor is üldözni fog. egyébként, ha képes voltál lefeküdni mással, akkor annyira nem lehetsz szerelmes a barátodba. egy szó mint száz: vállalnod kell a következményeket! kár, hogy így kell rájönnöd erre...
(egyébként pont egy példe miért is nem lenne szabad ennyi idősen összefeküdni - nem prédikálni akarok, csak egy megjegyzés - a gyerekeknek, mert lényegében még azok vagytok. testileg érettek talán, de lelkileg éretlenek, ebből is látszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!