Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?
Figyelt kérdés
Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..
2010. febr. 2. 19:43
61/63 Apollo93 válasza:
én voltam az a hozzászóló, aki azt mondta, hogy 90%-ban neked nincs igazad Kedves kérdező:) remélem ez a sok válasz bebizonyította Neked, hogy se Neked sem a lánynak nemvolt igaza....:D
62/63 anonim válasza:
"Tudjátok mit?
Menjetek holnap be az iskolátokba, szoljatok be valakinek, és várom az emaileket, hogy mit kaptatok."
Én kipróbáltam de nincs engedélyezve az e-mail küldése, te überagyú.
63/63 anonim válasza:
Ugyan gyerekek! Mi baja lenne egy rúgástól? Engem általános iskolába több csaj is tökön rugott, volt hogy nekem támadtak mind egyszerre. Nem volt egy komoly verekedés de azért kaptam. Most itt vagyok 25évesen mégsincs semmi bajom azt leszámitva h élvezném újra a régi szitut szívesen ugyanis nem tudom talán ettől alakult ki hogy izgatoak számomra az ilyen domináns lányok, nők. Akiket egyébként k. nehéz találni! Szóval szerintem semmi gáz vele, rugja csak meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!