Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok azzal az emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?

Figyelt kérdés

Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..

2010. febr. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Ahhj-.-

Tudjátok mit?

Menjetek holnap be az iskolátokba, szoljatok be valakinek, és várom az emaileket, hogy mit kaptatok.

Nem számitok olyanokra hogy 'cs a krva anyádat bsszad teherbe te girhes' kaptam érte vállveregetést.

...

2010. febr. 2. 20:44
 52/63 anonim ***** válasza:

Mi ezt esetleg egy apróbb pofonnal oldjuk meg, de nem rugdaljuk tökön egymást.:)

-Haxx*

2010. febr. 2. 20:46
 53/63 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ő nem beszólt neki, hanem csak megmondta a lánynak a véleményét egy személyről.

2010. febr. 2. 20:48
 54/63 A kérdező kommentje:

Na jo részemröl lezárva.

Ki lett vesézve ez a téma(Y)=)

Én még mindig ott pártolok, hogy igaza volt a lánynak, a fiunak meg egy szava se lehet.

2010. febr. 2. 20:49
 55/63 anonim ***** válasza:

Jó, azért gondolom az a vélemény megosztás sem lehetett szép és jó.:)

-Haxx*

2010. febr. 2. 20:49
 56/63 anonim ***** válasza:
67%

Jaj, nehogy már a lányt védjed kérdező, hogy joga volt hozzá. Nem volt joga. Oké, hogy felháborodott, hogy szidta az illető a neki fontos személyt, de nem ez lett volna a megoldás. Különben meg azt sem tudjuk, hogy miért szidta és hogy egyáltalán van-e alapja, na meg hogy pontosan mit mondott. Azért szerintem ezeket is figyelembe kéne venni. De még ha nagyon csúnyát is mondott, akkor is max pofon, de nem tökönrúgás (de szerintem a pofon sem jogos, bár ez tényleg függ attól, hogy mit mondott rá az illető).

És érdekes, velem is megtörtént, hogy valaki szidta a szerelmemet és kinevette minden ok nélkül, mégsem rúgtam tökön, hanem megmondtam neki normálisan és értelmesen, hogy ne sértegesse, mert ő számomra fontos és nem érdemli meg, hogy szidják. Én is felháborodtam persze, de nem csináltam semmi erőszakosat, mert mi jogom lett volna hozzá. A fiú elmondta a véleményét, ami tudtommal szabad, és még ha nem is tetszett a csajnak, nem így kellett volna reagálni. És tényleg, gondoljunk bele, ennyi erőből már a fél világ agyon lenne rúgva meg verve, ha mindenki megrugdalná meg megverné a másikat, ha egy csúnya szót szól egy szerettére.

Szóval a lánynak nem volt joga hozzá. Egyszerűen nem tud viselkedni és kész. Egy normális ember nem így viselkedett volna ebben a helyzetben.

20/L

2010. febr. 2. 21:05
 57/63 anonim ***** válasza:
45%

Egyre jobban bosszantasz! Ne bújj el ezzel az indokkal, hogy ez a mai fiatalság, mert ezt te se hiszed el.

Egyébként nem ért mindenki a joghoz de olvass egy kis újságot, de az egyik legtöbb diplomás jogász, úgyhogy ne csodálkozz, hogy vannak néhányan az oldalon is.

És tényleg testi sértés én írtam is arra a bizonyos kérdésre, 14 év felett pedig büntethető. Nem lett belőle semmi, de ez csak a kis csaj szerencséje.

A törvény nem tudása, nem mentesít fel alóla! Ezt jobb ha tudod ill tudjátok.

2010. febr. 2. 21:06
 58/63 anonim ***** válasza:

szóval azt akartam írni:

ez az egyik divat szakma, a legtöbb diplomás jogász..

2010. febr. 2. 21:07
 59/63 anonim ***** válasza:

"Tudjátok mit?

Menjetek holnap be az iskolátokba, szoljatok be valakinek, és várom az emaileket, hogy mit kaptatok.

Nem számitok olyanokra hogy 'cs a krva anyádat bsszad teherbe te girhes' kaptam érte vállveregetést."

hátte g*cibuta vagy már megbocsáss..."szóljatok be valakinek"...vágod egyáltalán az egész történetet,vagy csak okoskodsz? valaki olyannak szóljatok be a barátnőjéről valami csúnyát,akiről tudjátok,hogy bejöttök neki!higgyétek el nem fog tökönrúgni...

meg te azt állítod kedves kérdező,hogy az,hogy valamit mondott a barátnőjéről,az okot ad arra,hogy tökönrúgja...gondolkodj már el egy egészen icipicit...maximum arra adott volna okot,hogy úgyanúgy visszaoltsa a csóri gyereket...ehelyett lerúgja a golyóit...szééép...

még az is lehet,hogy a srác utána akarta mondani,hogy "csakviccvolt" csak a kislány (mivel még az...) nem adott neki esélyt erre,mer kapásból lerúgta...hát szép...

LÉNYEG: se OKA,se JOGA nem volt a tükünrúgásra...(joga maximum arra lett volna,hogy szóljon az illetékes lánynak ,az a lány(akiRŐL mondott valamit a srác) pedig elmennyen ombudsmanhoz...de akkor ennyierővel a srác is tehetne könnyű-testi sértés panasszal bejelentést/feljelentést...)

(lehet kicsit érthetetlen,de próbáljátok meg kibogózni...sikerülni fog:D )

2010. febr. 2. 22:56
 60/63 anonim ***** válasza:
mért lenne joga? kihasználta hogy a srác udvariasságból nem fogja leütni.. ha lány mondott volna vmit a neki fontos emberről biztos nem merné megütni v megrúgni mert akkor több az esélye h vissza is kapja:D
2010. febr. 2. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!