Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyha orálisan kielégítettétek a barátotokat később mit csináltok? Lent.
Figyelt kérdés
Nem úgy értem h pl tévézünk stb..
hanem egyből utána.. mitmondtok Neki? vagy megcsókoljátok?
2009. szept. 13. 10:57
1/9 anonim válasza:
Én nem szoktam csinálni és mondani semmi különöset. Mindig úgy van, hogy az elején szájjal csinálom aztán a kezemmel fejezem be. Neki annyira jó, hogy nem nagyon kell mondanom semmit. Néha azt mondom neki, hogy: "Ügyes vagy." mikor elélvez vagy megkérdezem "Na, milyen volt?" :D De általában semmit. Majd ha ott tartasz magától fognak jönni a szavak, ne aggódj ezen! :)
2/9 anonim válasza:
Köpködjük a spermát egymás szájába és közben kavargatjuk a nyelvünkkel!
3/9 A kérdező kommentje:
első válaszoló köszi:)
még irjatok
2009. szept. 13. 11:04
4/9 anonim válasza:
Hát hagyni szoktam, hogy észhez térjen picit a nagy élvezetek után. Egy szó nélkül mellé bújok és hallgatom, hogy milyen ügyes voltam. Ölelgetjük egymást és várjuk míg regenerálódik a párom és utána jöhet akár egy szeretkezés is :)
5/9 anonim válasza:
A-z én barátnom általábon rohan mosakodni, mert utálja ha valamijére esetleg odacsopogok.
Elég lehangoló :S
6/9 anonim válasza:
Inkább feküdjön melléd az ágyba g*cis arccal? xD
7/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
és mennyi idő alatt regenerálódik?
2009. szept. 13. 14:16
8/9 anonim válasza:
Mondom valamije...ez arra is vonatkozik, ha csak a kisujja hegye az...
9/9 anonim válasza:
Kap rá még utoljára egy puszit, aztán váltás, és ő jön (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!