Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok! Hol/hogyan ismertétek meg a mostani barátotokat?
nekem és néhány bnőmnek nem volt még pasija. már szeretnénk de nem tudjuk hogy hol ismerkedjünk; nem szoktunk bulizni, meg egyedül nem szívesen megy el az ember ide oda. én neten próbáltam már de mindig "fejreesek". és néha van olyan érzésem hogy nem lesz barátom, de a suliban sincs olyan most aki megfogott volna. nem vagyunk csúnyák, pl nekem lehetett is volna, de olyanok voltak mint a fogyatékosok már bocsánat xD
és mielőtt beírná vki nem kuratni akarjuk magunkat, csak jó lenne ha nem lennénk "egyedül" :)
köszi a válaszokat
15L (bnőim is)
Majd jön idővel :D
Nem kell keresned:)
én neten...vagyis érdemes keresgélni.
egyébként ha még nemis egyszer majd biztos összetalálkozol valakivel, aki talán megtetszik és össze is jöttök. türelem rózsát terem... idő kérdése..
Amúgy tényleg jó érzés ha van valakid....
14/L
én 14voltam és tesóm osztálytársára írtam rá facebookon (csak osztályképen láttam előtte de szimpi volt :D)
aztán egésznap beszéltünk 4 napon át aztán találkoztunk, még volt 3 tali és összejöttünk :D
Ez több mint egy éve volt és még együttvagyunk :3
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!