Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 15-16 éves srácokkal megismerkedni komolyabb kapcsolat céljából, nem csak msn. Ti hol ismertétek meg a barátotokat/barátnőtöket?
mármint:D
am debreceni vagyok tehát Budapest kizárva
suli:az az a hely ami "tabu" 4 éven keresztültalálkozni miután szakítunk:S nem a legjobb
köszönöm a tippeket:d
várom a többit is:D
mm=mármint
ez olyan mint a np=nem probléma
nm=nincs mit:D
ötletek?
15 vagyok
szoktam buliba járni de nem gyakran
kutyám nincs:s
végülis nem görcsösen keresek pasit csak vágyok a szerelemre
Szia!
én 16 éves vagyok.Eddigi szerelmeimet a chaten ismertem meg.
Az egyik kapcsolat 8 hónapos volt.A másik meg még most is tart 9 hónapja.Ráadásul a srác velem egy utcában lakik.Nem is ismertem pedig tök közel lakik.:D
Chat után persze jött az msn,jó sokat beszélgettünk,merthát jobb óvatosnak lenni ha ilyen helyen ismerkedik az ember.
Szóval chaten,meg msn-en is tudsz rendes,hozzád vaó srácokat is szerezni!
de lehet hogy csak nekem volt ilyen szerencsém:)
Szerintem ha tartós kapcsolatot keresel,nem egy éjszakás kalandot,akkor a disco-t felejtsd is el :D ... Amugymeg aztmondják,hogy az igazival akkor ismerkedsz meg mikor nemszámiitasz rá és nemakarsz épp mindenkép összejönni valakivel.Én is iigy ismerkedtem meg a barátnőmmel akivel már 14 hónapja együttvagyunk :) . Az egyik haverom osztálytársnője volt.
Rászedett a haverom,hogy egyik este menjek ki vele és pár osztálytársával.... nemis volt kedvem hozzá.
Kimentem kedvtelenül úgy,hogy gondoltam,hogy megismerkedek a béna osztálytársaival,aztán valahogy túlélem az estét...Mondanom sem kell,hogy a jelenlegi barátnőm is az egyik osztálytársa a havernak :D megismerkedtünk...egyből megtetszett.Aztán jött pár hetes udvarlás, és összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!