Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek elhagynátok a férjeteket, barátotokat ha nem akarna gyereket?
Háát elég sok nőnek szükséges, a gyerek, és mindenképpen kell neki, mert családcentrikus, meg hát egyszóval mindenképpen akar....és ez nagyon nagyon fontos.....
Egyszer szakítotam emiatt egy lánnyal...mert ő nagyon akart 2 öt is mindenképpen még 25 éves koráig.
Én meg 25 voltam akkor , és ő akkor 22.
És se anyagilag nem álltam úgy h gyerek, se agyilag. mondtam neki majd talán 5 év múlva...
De erre lelépett, "hogy akkor te biztosan nem szeretsz ha nem akarsz tőlem gyereket, mert ha igazán szeretnél, akkor a gyerek nem lenne gond"
Azóta rögtön letisztázom a gyerek dolgot minden lánynál aki szóbajön....
előfordulhat..nem látom annak értelmét,h együtt legyek vkivel 10-20 évig úgy,h tudom,h ugyse akar gyereket és még a véleménye se fog megváltozni..Nő vagyok és nagyjából minden Nő akar egyszer 1 saját gyereket..
bár mondjuk nekem az is kizáró ok ha mondjuk 1 olyan férfival találkozom akinek már van gyereke,és túl van 1 házasságon..
21/L
Nálam is kizáró ok lenne szerintem. Persze nem most, de később szeretnék gyereket, és ha számára ez elképzelhetetlen, akkor felejtős a dolog.Nem passzolnak az igényeink és kész.
Én sem kényszeríthetem rá úgy a gyerekvállalásra, hogy nem akarja, de ő sem kényszeríthet arra, hogy lemondjak a vágyaimról.
2. vok.....
háát a nők is megszólaltak most itt....
DE!
Ez igazából, úgy hangzik, mintha azt mondaná a legtöbb nő, hogy "lehetsz te az igazi, téged szeretlek mindennél a legjobban el sem tudom nélküled képzelni az életemet, de ha nem akarsz gyereket huzz a fr@ncba, és majd keresek valakit aki majd akar gyereket, és NEM számít ha nem szeret igazán csak gyereket akarjon"
Én mondjuk nem azt mondtam h nem akarok, csak nem akkor!!!
Nekem, fontos, hogy keressek keressünk annyit hogy normálisan megéljünk és a gyereknek is mindent meg tudjunk adni.
persze vmilyen szinten igazad van utolsó..de ha mondjuk minden körülmény rendezett,anyagilag is jól állunk és akkor mondja ezt a pasi,és ki is jelenti h ő aztán soha nem akar,na azt én kicsit önző dolognak tartom..
21/L
Abban, hogy ki az igazi, benne van az is, hogy mennyire illetek össze világnézetileg, hobbijaitokban, életfelfogásban, az ágyban, és hát abban, hogy kell-e egyáltalán család. Szóval ha egy nő mindenképp akar gyereket, és a férfi nem, akkor az a férfi nem az igazi...
Én egyébként férfi vagyok, és azt mondom, hogy teljesen érthető, ha egy nő elhagy ezért valakit. Bár ha a férjét akarná ezért elhagyni, akkor az a nő hülye, mert minek ment hozzá, ha tudta, hogy ő nem ezt szeretné? Vagy ha nem is beszéltek a témáról az esküvő előtt, akkor azért hülye...
Mivel én is szeretnék gyerekeket (nemcsak egyet), így hát én se vennék el olyan nőt, aki nem akar.
Ismerek olyat, aki ezért vált.
Meg kell időben beszélni a dolgokat és akkor ez nem fordul elő.
Én megmondtam a páromnak, hogy én nem akarok, ő akart, de nem jutottunk el odáig, hogy ebből komolyabb veszekedés vagy nézeteltérés legyen. 1-2 év múlva már probléma lett volna.
Bárcsak az én párom ne akarna... Kincs lenne számomra egy ilyen férfi!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!